Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Van egy LG G4c tipusú telefono...

Van egy LG G4c tipusú telefonom és Lenovo G580 tipusú laptopom. Mikor a telefont csatlakoztatni akarom, a laptop nem ismeri fel a telefont. Eddig felismerte most valamiért nem. Mit kellene csinálnim?

Figyelt kérdés
A PC illesztőprogram telepítve van. Ha a PTP(csak képek) kapcsolatot választom akkor felismeri, de ha bármi mást, akkor nem. Én a MTP (minden fájl) kapcsolatot szeretném csatlakoztatni, de amint rámegyek a gép nem találja a telefont.

2016. ápr. 6. 18:46
 1/1 A kérdező kommentje:
Másik gép látja ezt a telefont, és ez a gép lát másik telefont. Csak ez a két készülék nem látja egymást.
2016. ápr. 6. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Miért veszi le a laptop a háttérben zajló dolgok hangerejét?

A következő a problémám: Ha egyszerre több dolgot is futtatok, pl játszok és zenét is hallgatok egyszerre, akkor a laptopom érzékeli, hogy nem a zenére figyelek és lejebb veszi a hangját. Hol tudom ezt kikapcsolni?

Melyik laptopot válasszam?

kinéztem 4dbot ezek közűl kellene választani.

Pár hónapja vásároltam egy LENOVO IdeaPad G50-70 59-424287 Laptopot és rettenetesen lassú, gyenge, pedig specifikáció szerint jó gépnek kell lennie,...

Intel® Core™ i7-4510U Processor (4M Cache, up to 3.10 GHz) 4GB DDR3/1600 MHz AMD Radeon™ R5 A gép körülbelül a 2001-es informatika órámon használt win 98 gépekhez hasonlítható gyorsaságban. Bár azok talán gyorsabbak voltak. Kb. 30 másodperc még...

Mit jelent ez a hibaüzenet?

Általában mikor bekapcsolom a laptopom és gépezek rajta pár percet, egyszer csak lefagy és kékhalált kap ezzel a hibaüzenettel: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL(storport.sys).A gépen Win 10 van. Esetleg tudjátok, hogy hogy lehet kiküszöbölni ezt a hibát?A válaszokat előre is kösz.

Mit gondoltok a Lenovo y50-70-es gépről?

Mielőtt megkapom, tudom, tudom, egy laptop nem játékra való, meg blabla, de: mit gondoltok ez a gép alkalmas lenne néhány játék sima futtatására, pl: Minecraft, Fifa 16, GTA V. Amúgy nem a 4K kijelzősre gondolok, a fullHD számomra a terv. Pár vele kapcsolatos...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!