Windows 10 Start Menüjében semmiféle változtatást nem tudok végrehajtani?
Valamiért nem tudom szerkeszteni a start menüt, ha behúzok egy ikont semmi sem történik, de csempéket arrébbrakni sem tudom. Még a méretét sem tudom változtatni, bárhova kattintok jobbklikkel, a menüben csak egy "Továbbiak >" van..
(azon belül "Élő csempe kikapcsolása" és "kitűzés a tálcában")
Sokszor kerestem már mindenhol de sehol sem volt megoldás, tudna valaki segíteni?
A Gépház alkalmazást, Start Menü-t, illetve az Áruházat nem lehet megnyitni. A jelenség több más hibával együtt társult, mint pl. a Gépház megnyitásakor az Áruház alkalmazás nyílik meg vagy fordítva, ezért MS minősítette a problémát és egy hibaelhárító csomagot adott ki azok elhárítására.
Töltsük le a Windows 10-hez készített Windows 10 hibaelhárító csomagot majd futtassuk.
Keress rá erre => Windows 10 hibák és megoldások [frissítve] dirtywindows <= merta linket nem engedi bemásolni ez az oldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!