Van egy alaplapom ami támogatja a ddr1 és a ddr2 is volt benne 1gb ddr1 ram, ma vettem egy ddr2 1gb beleraktam (rendesen) és hosszan sípolt miért van ez?
Figyelt kérdés
2016. jún. 21. 14:37
1/10 anonim válasza:
Lehet hibrid alaplap,de 2 típust egyidejűleg egyik sem kezel.
2/10 A kérdező kommentje:
nem lehet beállitani a biosban vagy valahol?
2016. jún. 21. 14:40
3/10 anonim válasza:
Sajnos nem,vagy az egyik,vagy a másik.
4/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ! :)
2016. jún. 21. 14:43
5/10 Dongaben válasza:
Mégis... Lehetne leírni az alaplap PONTOS típusát? Sokat segítene a válaszadásban.
6/10 Lajos54 válasza:
Több olyan alaplap létezik, amelyikben kétféle memória-foglalat is van, de -legalábbis tudomásom szerint- mindegyiknél vagy egyik, vagy a másik használható, egyszerre a kétféle nem.
Nem csak a foglalat szempontjából vannak jelentős eltérések a típusok között, hanem működésben is, ez az oka.
7/10 A kérdező kommentje:
Foxcoon az alaplap típusa
2016. jún. 21. 15:26
8/10 Lajos54 válasza:
Ejnye-bejnye, át akarod verni szegény válaszadót! Az Foxconn, nem pedig Foxcoon! És típusszáma nincs? Van ám belőle többféle...
9/10 anonim válasza:
Nem is tudtam hogy a Foxconn még alaplapokat is gyárt.
10/10 Lajos54 válasza:
Úgy néha-néha egyet-egyet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!