Hogyan lehet Project file (*wve) -ből aviba konvertálni?
Figyelt kérdés
Semmivel nem ment eddig se freemake se mentés maskent...2016. jún. 23. 09:56
1/8 anonim válasza:
Azzal a programmal, aminek ez a projektfájlja.
Keress save as/export/produce opciót.
2/8 A kérdező kommentje:
és azt hol találom meg?
2016. jún. 23. 10:13
3/8 A kérdező kommentje:
Egy másik kérdés végre az any video konverter felismerte. De milyenné formaljam annyi avi van hogy nem tudom.
2016. jún. 23. 10:27
4/8 anonim válasza:
5/8 anonim válasza:
> De milyenné formaljam annyi avi van hogy nem tudom.
Mi a cél? Mire akarod használni az AVI-t?
6/8 A kérdező kommentje:
Sikerült exportálni!! De sajnos az egész video alatt ott van egy nagy filmora felirat. valaki nem tudja hogy kell kiiktatni onnét?:)
2016. jún. 23. 11:02
7/8 anonim válasza:
"The trial version is functionally the same as the paid version except there is a watermark in the new output files"
50 dollárba kerül a lifetime license. Szerintem teljesen korrekt ár érte, főleg ha használod is. Vedd meg és kész.
8/8 Lajos54 válasza:
Így van bizony, mint a #7 válaszban olvashatod. Az ilyen Trial verziók arra valók, hogy kipróbálhasd a programot, és ha tetszik, vedd meg. A vízjelet azért teszik bele az ilyen jellegű kipróbálós verziók, hogy ne lehessen ingyen használni.
Ha nem akarod megvenni, keress valami hasonló tudású szerkesztőprogramot, ami ingyenes teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!