Szerintetek mi baja van?
Én nem birok rá jönni a hibájára.
Van egy Samsung SyncMaster 753 dfx monitorom még crt a monitor és azt csinálja pár napja kezdte el hogy gépezek és néha láttam a szememmel hogy mint ha vibrálna és ma reggel már zölden jelent meg de vissza ált azzal hogy ki, meg be kapcsoltam a monitort. pár óráig jó volt de megint megtörtént a kábelt végig gyűrtem hogy érintkezési hiba e nem ált vissza attól. Cseréltem áram vezetéket szintén nem ált vissza. Először videókártyára gondoltam de rá kötöttem egy másik gépre és ugyan ugy zöld volt. Már most abba hagyta de arra lennék kiváncsi hogy mi fog elromlani benne ?
a zöldülés szerintem a kábel vagy csatlakozó hibára utal a vibrálást nem tudom, akár egy mellette levő mágnes\hangszóró is okozhatja
viszont szerintem már nem érdemes vele foglalkozni 5000ft-ért használtan lehet ugyanilyen felbontású lcd monitort kapni
A RGB színekből a kék vagy a piros szín elektronágyúja kezd elgyengülni vagy érintkezési probléma.
Esetleg a monitor alaplapján lévő IC-k közül is kezdhet valami bedögleni, vagy a forrasztások elengedtek az évek során.
köszönöm a válaszokat
énis gondoltam érintkezési hibára csak az a baj nem tudom hog szedjem szét megpiszkálni a panelt :) mer már néztem csavar sehol nincs benne van rajta egy mini két águ fül ott alul de nem csinálnak semmit.
még van egy megfigyelésem a problémával kapcsolatban az hogy ha nem a szin megy el a vibrálás különböző frissítési frekvenciákon más 60 hz en nagyon csinálja, 75 ön már nem annyira, 85 ön van mégrajta, igaz nem sok de igy nem lehet vele gépezni mer zavarja a szemem. És a vibrálás vizszintes csikban van. jelen pillanatban is hibátlanul megy de már máma problémázott :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!