Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Elfutna a GTA 5 a gépemen, az...

TimiHuN kérdése:

Elfutna a GTA 5 a gépemen, az alábbi gépigénnyel?

Figyelt kérdés

Processzor: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHZ (4 CPUs)

Memória: 8gb Ram

Videókártya: Gigabyte R7 360 OC 2GB GDDR5 GV-R736OC-2GD

(Remélem nem írok valami nagy hülyeséget, mert nemigazán értek az ilyenekhez...)

2016. júl. 3. 16:22
 1/4 anonim ***** válasza:

igen

de ha a táp hkc nem sokáig

2016. júl. 3. 16:24
 2/4 anonim válasza:
Nálam a 2GB-os kártyával kb mediumra kellett butítani, hogy rendesen menjen. Ugyanez a procim volt és 8GB RAM. Mondjuk az én kártyám egy GTX 680 volt. A tied szerintem picivel gyengébb, szóval mindenképpen oda kell figyelni a grafikai beállításokra. Ez az a játék amit sosem fognak tudni rendesen pc-re optimalizálni. Konzolon király, de pc-ből egy erőmű kell neki ha szép grafikát akarsz akadás mentesen.
2016. júl. 3. 18:20
 3/4 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen. A videókártyán akkor még gondolkodom, lehet veszek egy erősebbet. :)
2016. júl. 3. 19:35
 4/4 anonim ***** válasza:

"Konzolon király, de pc-ből egy erőmű kell neki ha szép grafikát akarsz akadás mentesen."

Az vicces mert nekem ilyen - olyan butaságok bekapcsolása nélkül full hd -ban hige - verry hige beállításon megy fxaa on meg valami reflection 2xmsaa + nvidia lopikula be nyomva átlag 45 fps-el a mi imum 35 -8 körül mozog egy gtx 560 2 gb kártya 960 mhz-re húzva.

A gta 5 alapvetően nagyon jól lett optimalizálva !

Ráadásul konzolon még csak nem is full hd képfelbontásra van belőve hogy lenne már azon szebb ?

2016. júl. 3. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!