Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit tudok csinálni a ha nem...

Mit tudok csinálni a ha nem ismeri fel a hdd-t?

Figyelt kérdés
Tönkre ment a laptopom és a hdd-n volt egy fontos fájl,rádugom a nagygépre de nem ismeri fel,mit tudok csinálni ezzel?

2016. nov. 24. 08:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Lemezkezelőbe nézted? Lehet hogy csak betűjelet kell neki adni. Most milyen rendszerű géphez csatlakoztatod, a laptopon milyen rendszer volt?
2016. nov. 24. 09:34
 2/5 anonim ***** válasza:

1. Bios látja, csak a Windows nem?

2. Windows lemezkezelőben látszik?

3. Egyáltalán felpörög?

2016. nov. 24. 09:58
 3/5 A kérdező kommentje:
Se a bios se a lemezkezelő nem látja és win7-esről win-10-re
2016. nov. 25. 06:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha már a bios se látja az úgy kellemetlen. Az alaplapra is rákötötted és a tápegységre is?

Felpörög a merevlemez?

2016. nov. 25. 07:09
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget,megoldódott a probláma. :)
2016. nov. 26. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Mit tudok csinálni?

Ha USB- vel bedugom a gépbe a telefonomat és nem ismeri fel, hanem el kezdi tölteni.

Tudok valamit csinálni ha nem ismeri fel az egeremet a leptop?

Egyszer kihúztam,kisfiam megrántotta,azóta kiírja a gép hogy nem ismeri fel.Tönkre ment?

Nem ismeri fel a pc a másodlagos Uj merevlemezt mit kell csinálni?

Azt irja ki hogy "Keresés az elöre beállitott illesztöprogramokat tartalmazo mappákba...." Ja? belsö merevlemez és sata.Segitség kellene de Jó "Szájbarágosat"

Ha valaki ismeri a The Hunter nevű játékot a "gm$" ezzel mit lehet csinálni?

nekem van 600 gm$ de nem tudom hogy mit kezdjek velem mert nem lehet venni semmit valaki tudna segíteni?

Ha nem ismeri fel a Zune program a telefont, akkor mit kell csinálni?

Nokia lumia 620-as telefonon van telepítettem a zune-t és amikor csatlakoztatom a géphez a telefont nem ismeri fel.Azt írja ki hogy nincs csatlakoztatott ezköz.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!