Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Seemta-n hogyan kezdjek hozzá...

Seemta-n hogyan kezdjek hozzá ooc kereskedéshez?

Figyelt kérdés
úgy értem hogy hol keressek valakit? és kit? Ha valaki tud valakit kérem írja meg privát üzenetbe a nevét. Vagy ha valakinek van tapasztalata ooc kereskedéssel kapcsolatba kérem írja le.

2018. jún. 27. 17:20
 1/8 anonim ***** válasza:
50%
Kockázatos az ooc kereskedés,kitiltást von maga után.
2018. jún. 28. 13:57
 2/8 A kérdező kommentje:
Engem ez nagyon nem érdekel , arra vagyok kíváncsi hogy kivel tudok elkezdeni kereskedni , venni pénzt. Hol keressek erre embert?
2018. jún. 28. 16:19
 3/8 A kérdező kommentje:
Örülnék ha privátba írna aki válaszol előre is köszi!
2018. jún. 28. 16:19
 4/8 anonim ***** válasza:
10%
Menj át HL fosra,nincs szükség ekkora gyökerekre a SeeMTA-n.Másrészről,számíts arra,hogy gyorsan lebuksz majd,és akkor mehet a pityogás unbanért.:)
2018. júl. 15. 12:01
 5/8 A kérdező kommentje:

Attól hogy te egy ekkora szerencsétlen vagy , hogy a seemta az életed és nem mersz kockáztatni egy kicsit hogy nomrális legyen az a szar szerver , nem leszek gyökér... élettelen vagy , ez nem vitás , a seemta az életed.

Nekem van hozzá farkam hogy kockáztassak , neked nem lenne és nem is lesz soha. :') mondjuk mit várok egy 12 évestől...

2018. júl. 15. 15:51
 6/8 anonim ***** válasza:

"enberke"

nincs más hozzá fűzni valóm,takarodj hl mta ra spanjaidhoz.

2018. júl. 18. 22:55
 7/8 A kérdező kommentje:
Még nevet se mersz írni szerencsétlen 12 éves. Amibe lehet belekötsz...
2018. júl. 19. 10:51
 8/8 anonim válasza:
Haverom OOC kerből vett egy monitort magának, bár lebukott,de szép kis 170k-s profitot csinált az öreg.
2021. febr. 21. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Hogyan kezdjek neki az informatikához?

Szeretnék jobban érteni az informatikához, de nem tudom hogyan kezdjek neki pontosan és ehhez kérek segítséget. Mivel kezdjem? Mik azok az alapok amit feltétlen tudnom kell?

Hogyan kezdjek neki a torrentelésnek?

Milyen biztonsági intézkedéseket tegyek? Esetleg egy virtuális számítógépre töltsem le a dolgokat hogy ha vírusosak is az adatok akkor se a főgépre mennyen-rá?

Képmegosztó oldalt szeretnék csinálni. Mi kell hozzá, hogyan kezdjek neki?

Facebook-hoz és Instagram-hoz hasonló oldalt szeretnék csinálni? Hogyan kezdjek bele és mi kell hozzá?

Dj hogyan kezdjek el jól mixelni?

Virtual DJ pro 7 em van, más nincs. Nem értek hozzá csak egy keveset, de nagyon érdekel és szeretnék hobbi szinten mixelni magamnak, haveroknak, esetleg bulikban ha jól megy:) Örülnék ha valaki részletesen leírná hogyan érhetném ezt el.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!