Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha facebookon beszélgetek...

Ha facebookon beszélgetek valakivel és kozben ip cimet elrejtem akkor a régi beszélgetésből ki tudja szedni a valódit?

Figyelt kérdés
Ha a beszélgetést az eredeti ip cimmel kezdtem meg. Szóval ha eladok vagy veszek akkor jó ez nekem.

2020. ápr. 14. 19:58
 1/1 anonim ***** válasza:

Beszélgetés közben biztos hogy nem fogod tudni elrejteni az IP-t, mivel be vagy jelentkezve a profilba. :D

Tehát jelzi hogy ki vagy.

Ha kilépsz, majd rejtett IP-vel újra be akarsz lépni, akkor úgy kezded hogy azonosítod magad. XD

Akkor meg minek rejtenél?

2020. ápr. 14. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Hogy lehet minden uzenetet torolni, hogy a masik felnel se legyen lathato messengeren? (regi beszelgeteseknel)

Messengeren ha belemegyek egy beszelgetesbe es csak az en uzeneteimet latom a masik fele teljesen eltunt csak a helye latszik vagy azt irja ki h serto v keretlen tartalom miatt eltuntettek ez mit jelent? Mikor tortenik ez? Vagy valoszinu hogy az illeto fb-jet...

Hogyan tudom törölni a régi youtube csatornám?

A probléma ott kezdődik, hogy tényleg nagyon régi. Annyira, hogy nem emlékszem a jelszóra, és azt se tudom kérni, hogy az e-mailemre küldjenek újat, mivel időközben az is megszünt. Lehetséges valahogy jelezni a youtube felé, hogy az az enyém volt és szeretném ha megszünne?

Hogyan lehetne mukodesre birni a WhatsApp Web-et egy regi iPad-en?

Sziasztok! Van egy regi iPad 3-asom, iOS 9.3.5 van rajta. Safari es Opera Mini bongeszovel probaltam, de nem adja be a QR-kodot. Feluton megakad a toltocsik es csak karikazik :)

Facebook beszélgetésből eltűntek a régi képek, nem tudom előhozni, előlehet?

2010 körül volt egy bizonyos beszélgetésem amiben elég sok képet osztottak meg velem, a beszélgetés meg van de a képek eltűntek (egy darab sincs meg). Hiába lapozom fel a legelejéig a beszélgetést 1db kép sem maradt meg, hogy tudod ezeket újból előhozni? A teljes...

Facebook-on a nagyon régi beszélgetésből származó leveleket hogy lehet egyszerűen megnézni?

Persze, mindig szépen betölti, "loading older messages", na de ezekből van vagy 3000 db... Nem lehet valahogy egyből az elejére ugrani? Muszáj ilyen sokat kínlódni vele?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!