Ha facebookon beszélgetek valakivel és kozben ip cimet elrejtem akkor a régi beszélgetésből ki tudja szedni a valódit?

válasza:Beszélgetés közben biztos hogy nem fogod tudni elrejteni az IP-t, mivel be vagy jelentkezve a profilba. :D
Tehát jelzi hogy ki vagy.
Ha kilépsz, majd rejtett IP-vel újra be akarsz lépni, akkor úgy kezded hogy azonosítod magad. XD
Akkor meg minek rejtenél?
Kapcsolódó kérdések:
Messengeren ha belemegyek egy beszelgetesbe es csak az en uzeneteimet latom a masik fele teljesen eltunt csak a helye latszik vagy azt irja ki h serto v keretlen tartalom miatt eltuntettek ez mit jelent? Mikor tortenik ez? Vagy valoszinu hogy az illeto fb-jet...
A probléma ott kezdődik, hogy tényleg nagyon régi. Annyira, hogy nem emlékszem a jelszóra, és azt se tudom kérni, hogy az e-mailemre küldjenek újat, mivel időközben az is megszünt. Lehetséges valahogy jelezni a youtube felé, hogy az az enyém volt és szeretném ha megszünne?
Sziasztok! Van egy regi iPad 3-asom, iOS 9.3.5 van rajta. Safari es Opera Mini bongeszovel probaltam, de nem adja be a QR-kodot. Feluton megakad a toltocsik es csak karikazik :)
2010 körül volt egy bizonyos beszélgetésem amiben elég sok képet osztottak meg velem, a beszélgetés meg van de a képek eltűntek (egy darab sincs meg). Hiába lapozom fel a legelejéig a beszélgetést 1db kép sem maradt meg, hogy tudod ezeket újból előhozni? A teljes...
Persze, mindig szépen betölti, "loading older messages", na de ezekből van vagy 3000 db... Nem lehet valahogy egyből az elejére ugrani? Muszáj ilyen sokat kínlódni vele?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!