Ncore-on mennyire allergiásak arra ha hirtelen felkerül 1000+ torrent a seedkötelezettség listára?
Figyelt kérdés
Hejezés+bónuszpontok javítása miatt szeretném. Letöltenék amennyit csak tudok az oldalról a legkissebb méretűektől haladva a nagyok felé.jan. 3. 15:00
1/23 anonim 

válasza:

Ha pontokra van szükséged (7500) akkor itt az újévi kvíz megfejtése: " Harcsapaprikás "
Ha meg sokat akarsz tölteni fel/le, akkor a (L)leecher (S) Seed gombokra kattints és azt told amit a legtöbben szednek lefele a seederek arányához képest, ja és lehetőleg minél frissebb torrent legyen.
2/23 anonim válasza:
Jó ötlet a letöltés, évekkel ezelőtt ezt csináltam, e-book és csomó apróság letöltése nagyot emel a helyezésen. Nekem semmi bajom nem lett. Egyetlen warn-sem, semmi gond. De a titok, maradj seed-ben. Nekem napi 4-5 órát ment gép.
3/23 anonim 

válasza:

Senki nem ellenőrzi le több százezer felhasználó aktivitását manuálisan, minden automatizálva van. Az automata rendszer pedig feltételeknek való megfelelést figyel. Amíg a seedkötelezettség rendben teljesül, a rendszer nem avatkozik be.
4/23 anonim 

válasza:

Nem gond, csak töltsd is vissza. Ha nem olyan rangban vagy ami korlátlan és nem megy vissza, na abból lehet gond. Amúgy meg azért van hogy leszedd.
5/23 A kérdező kommentje:
A seedidővel/seedeléssel nem lenne gond. Laptop lévén simán betudom kapcsolva hagyni akár egy hétig is. Max újraindítom ha kell neki valamiért.
jan. 3. 16:15
6/23 anonim 

válasza:

Nemnagoyn van rá korlát, amíg seedben is tartod őket elég ideig. Csináld nyugodtan.
7/23 A kérdező kommentje:
A kvíznek a megfejtését ha elfogadják akkor mennyi időbe szokott telni még jóváírják a pontokat?
jan. 3. 16:32
9/23 A kérdező kommentje:
Igen, most is átnéztem hogy írtad, de ott erre nem találtam utalást.
jan. 3. 19:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2023, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!