Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Megszűnt a messenger lite...

Megszűnt a messenger lite alkalmazás?

Figyelt kérdés

Nem találom a play áruházban. Valaki tud erről valamit esetleg?

A válaszokat előre is köszönöm!

2023. febr. 6. 12:00
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
#10 Detto. Nekem is ma dobta fel az üzenetet. Pedig a Lite gyorsabb, stabilabb, nem eszi úgy az akksit, még ha vannak is hiányosságai. Sima Messenger meg elég optimalizálatlan. A 3* -os átlag értékelés a Play Áruházban is magáért beszél egy ilyen népszerű alkalmazásnál.
2023. aug. 23. 00:04
 12/22 Gyulai Dávid Dániel válasza:

És akkor az eddigi verziók sem lesznek használhatóak?

Ha nem akkor én nem is fogom használni a facet. Keresek más alternatívát.

2023. aug. 23. 11:46
 13/22 anonim ***** válasza:
Nálam is ma dobott fel egy értesítést. A megszűnés határidejéről semmit nem írt, csak azt, hogy a csevegéseim átkerülnek a Facebook lite alkalmazásba, ahol lehet gif -eket küldeni. Nem mintha a Messenger lite -ban nem lehetett volna és nem mintha ez olyan nagy fícsör lenne... Viszont amikor próbáltam a Facebook lite -ot, akkor az egyáltalán nem jelezte az üzeneteket. Ha ezt azóta sem oldották meg, akkor annak az alkalmazásnak is lepontozás lesz a jutalma sok felhasználó részéről. Én amíg működik, használom a Messenger lite -ot, utána keresek valami alternatívát, vagy másik klienst, vagy másik szolgáltatást. Egy sima üzenetkezelés ne legyen már olyan bonyolult (mint a sima Messenger alkalmazásban), hogy zabálja az akkut, a memóriát és a belső tárhelyet is, mindezt instabilan... Annyit nem ér a Meta hú de nagy szolgáltatása...
2023. aug. 23. 11:49
 14/22 anonim válasza:
100%
Èn is most kaptam az üzenetet! Nekem a Lite kell a másik sz.r nem!
2023. aug. 23. 12:03
 15/22 A kérdező kommentje:
Én nem kaptam semmilyen üzenetet erről, érdekes.
2023. aug. 23. 13:01
 16/22 anonim ***** válasza:

#15 Furcsa, pedig azt írják szeptember 18-án megszűnik.

Évek óta a Lite-ot használtam én is, de az utóbbi időben már nem kapott frissítéseket, sőt a Play Áruházban sincs bent már egy ideje. Pedig azért voltak hiányosságai, pl. csoportos hívás nem működött, illetve a válaszadás egy adott üzenetre sem volt elérhető. Ezen kívül minden benne volt, ami kellett.

Amúgy keresnék én is másik platformot csevegésre, sőt tudok is. Ott a Signal, de hiába ha az ismerősök, barátok nem hajlandóak váltani, mindenki ragaszkodik a Messengerhez valamiért. Ezért úgy néz ki kényszerből is ezt a hulladékot kell használjam... Régen mondjuk még ez sem volt ilyen rossz.

2023. aug. 23. 17:25
 17/22 Gyulai Dávid Dániel válasza:
Facebook Lite azóta sem jelzi az üzeneteket. Legalábbis nekem nem. De igazából azt sem használnám. Én csak chatelni szoktam. A sok hírdetésre nem vagyok kíváncsi. Ezért is lenne jó ha nem is frissítik, de tovább működne.
2023. aug. 24. 07:40
 18/22 anonim ***** válasza:

Mától megszűnt, már nem használható.

RIP...

2023. szept. 18. 11:29
 19/22 A kérdező kommentje:

Igen, sajnos.

2023. szept. 19. 19:32
 20/22 Gyulai Dávid Dániel válasza:
Én letöltöttem egy régebbi verziót, azzal működik. :D
2023. szept. 19. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!