Saxpianikon kérdése:
Facebook kapcsán van arra mód, hogy valaki privátra állítja az összes ismerősét mégis megnézzem ki az?
Figyelt kérdés
Nem szoktam kémkedni, de szerintem a barátnőm hazudik mert gyanúsan viselkedett, mindig nyílt volt az ismerős listája, de egyik nap ezt lerejtette, és pont lett plusz egy ismerőse. Sose néztem, de ez nagyon gyanús, és azóta nem nyugszom. Rákérdeztem, de szerinte csak rendszerhiba lehet, mert ő biztosan nem rejtette le az ismerőseit. Ha valami technikával megtudnám nézni, hogy ki az utolsó személy aki ismerősnek jelölte, akkor megtudnám az igazságot. Azt mondta, hogy gyerekkori barátja.márc. 8. 00:18
1/3 Janaqks 

válasza:

Nyilván nem akarja neked elmondani, mert nem tartozik rád. És nem, nem lehet, mivel privátba helyezte.
2/3 Janaqks 

válasza:

*+Most látom, hogy a párod, és nem úgy a barátnőd hogy barát. Egy kapcsolat alapja a kölcsönös bizalom
3/3 A kérdező kommentje:
Bonyolult. Távkapcsolatban vagyunk, sőt ennél is cifrább picit a sztori. Ezek gondolkodom 3 napja hogy hazudik-e ezzel kapcsolatban, ezért kattogok a témán. Szerintem nagyon kevés rá az esély, hogy pont véletlenül eltűnjenek az ismerősei láthatósága, úgy hogy ő elmondása szerint biztosan nem módosított semmit szóval alaptalanul vádaskodom, de pont lett rá 1 órára egy új ismerőse. Nekem ez nagyon gyanús. Egyáltalán ilyen létezik, hogy saját magától megváltozik az ismerősök láthatósága?
márc. 8. 09:54
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!