Az androidon a messenger előbb kiléptetett és nem hagyott visszajelentkezni ("lejárt a munkamenet"), majd, miután letöröltem, nem engedi újratelepíteni. Miért lehet ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden eszközömön hirtelen kilépett. Először másik fiókba dobott be, majd arról a fiókról töröltem az emailt. Újra megpróbáltam az emaillel bejelentkezni, de már azt írta, hogy ezzel az email címmel nem létezik fiók. Instagrammal is megpróbáltam, meg is találta a...
A Barátom valahogy kijelentkezett a TikTok fiókjából és ha újra visszajelentkezik akkor egy lány TikTok fiókjába lép be... pedig az ő fiókja ugyanúgy megvan... illetve a saját jelszavát és felhasználóját adta meg... Mindenesetre aki tud segítsen, Köszönöm!
Valamiért nem írta ki a szöveget mikor igazolnom kellett volna magam csak a négyzeteket amire kattintani lehetett, viszont én mellékattintottam és ekkor azonnal kidobott most pedig nem tudok visszajelentkezni hogy igazoljam magam, mit tudok tenni?
Amikor újra aktiválni szeretném,küldenek az e-mail címemre egy kódot,aminek a beírása után ez az üzenet jelenik meg:"Kérjük, tölts fel magadról egy olyan fényképet, amelyen jól látható az arcod. Ellenőrizzük a képet, és utána végleg töröljük a kiszolgálóinkról." Ez...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!