Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Az androidon a messenger...

Az androidon a messenger előbb kiléptetett és nem hagyott visszajelentkezni ("lejárt a munkamenet"), majd, miután letöröltem, nem engedi újratelepíteni. Miért lehet ez?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 14:20
 1/1 anonim ***** válasza:
Mikori Android?
tegnapelőtt 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Valamiért automatikuson kijelentkeztetett a TikTok a fiókomból. Mikor visszajelentkeznék az emailemmel, ami hozzátartozik, egy teljesen másik fiókba...

Minden eszközömön hirtelen kilépett. Először másik fiókba dobott be, majd arról a fiókról töröltem az emailt. Újra megpróbáltam az emaillel bejelentkezni, de már azt írta, hogy ezzel az email címmel nem létezik fiók. Instagrammal is megpróbáltam, meg is találta a...

Ilyenkor mit lehet tenni? Többi infó lent | V

A Barátom valahogy kijelentkezett a TikTok fiókjából és ha újra visszajelentkezik akkor egy lány TikTok fiókjába lép be... pedig az ő fiókja ugyanúgy megvan... illetve a saját jelszavát és felhasználóját adta meg... Mindenesetre aki tud segítsen, Köszönöm!

Nem tudok visszajelentkezni az Instagramba mióta kidobott mikor kérte hogy igazoljam hogy nem vagyok robot, mit tudok tenni?

Valamiért nem írta ki a szöveget mikor igazolnom kellett volna magam csak a négyzeteket amire kattintani lehetett, viszont én mellékattintottam és ekkor azonnal kidobott most pedig nem tudok visszajelentkezni hogy igazoljam magam, mit tudok tenni?

Miért nem tudok visszajelentkezni a Facebook oldalamra és miért és ki függesztette fel?

Amikor újra aktiválni szeretném,küldenek az e-mail címemre egy kódot,aminek a beírása után ez az üzenet jelenik meg:"Kérjük, tölts fel magadról egy olyan fényképet, amelyen jól látható az arcod. Ellenőrizzük a képet, és utána végleg töröljük a kiszolgálóinkról." Ez...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!