Sky mage kérdése:
Ki mit tud, mekkora Kína információs befolyása a világra és hogyan zajlik?
Figyelt kérdés
Referenciaanyagok, kérlek csak válasz után olvassátok/nézzétek meg:
www.youtube.com/watch?v=8FGVgTbAy10&list=PLP0zyX-JRB..
www.youtube.com/watch?v=_gxFhmsHNMc
tegnap 05:52
A kérdező szavazást indított:
Nem tudok róla semmit
Ezt tudom róla- kommentelek amit tudok róla
3 szavazat
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Kinából importál termékre milyen engedélyek kellenek, illetve hol tudnék információkat gyűjteni a témáról?
Elektromos étellel kapcsolatos terméket szeretnék árulni, ehhez milyen engedely kell?
Külföldről érkező csomag normál esetben mennyi időt tölt el a vámosoknál?
2014.06.06 16:50 Küldemény információ: Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
Mi az a 6-7 főbb információ, amit tudni kell a kínai nyelvről?
Illetve milyen szabályok vannak a kiejtésre? (pl. j=cs, vagy ilyesmi)
A kínai őssejtterápiáról hol tudhatnék meg hasznos információkat?
Pl könyvek? Mert neten láttam ilyen blogokat, de elég kevés, hol vannak konkrét információk, hogy eddig milyen betegségekre haszlálták/kísérleteztek, és várhatóan milyenre fogják használni, meg ilyenek. Csak érdekel a téma. Hátha tudtok segíteni, köszi.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!