Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nem jelenik meg a poet.hu...

Nem jelenik meg a poet.hu oldal mi lett vele ?

Figyelt kérdés
403 kód

tegnap 06:21
 1/1 CspCsj ***** válasza:

403 = Ez a hiba legtöbbször a szerveren lévő fájlengedély-problémák miatt fordul elő, vagy azért, mert a webhelyről hiányoznak az index állományok.

[link]

Talán karbantartás miatt.

Most már megjelenik a tartalom.

tegnap 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Facebookon miért nem jelenik meg sem a napom sem a profilképem az ismerőseim hirfolyamaban?

Többek között a párom hirfolyamaba sincs benne egy bejegyzésem/profilkepem/napom sem és SEMMI amit megosztok. Több kérdést láttam már itt GYIK-en is erről. Nekem is negyedére csökkent mind a lájkok mind a napon a megtekintések száma. Ez már több hete így van. Mit lehet tenni?

Miért van az, hogy bármit kirakok a közösségi oldalakra nem jelenik meg, csak körülbelül az ismerőseim negyedének?

Kb fél éve észrevettem, hogy szinte egyáltalán nem jelenik meg sem Facebookon, sem pedig Instán amiket kiteszek/megosztok bármi is legyen az, pl. Facebookon mindig is 170-200-an kedveltek összesen bármit tettem ki, most kb 25-50-en összesen, és van mikor ebből is csak...

Miért nem tudok belépni a freemail postaládámba?

Név jelszó után csak egy tiszta oldal jelenik meg miért?

Facebookon, instán miért nem jelenik meg semmi amit megosztok?

Egy ideje észrevettem, hogy szinte negyedére csökkent facebookon is és instán is a lájkok, napon a megtekintések száma, szinte akárhová akármit felrakok semmi sem jelenik már meg. Marketplacen van egy hirdetési profilom, hónapok óta nem vásárol senki mikor előtte még...

Egy működő oldal nálam nem jelenik meg,mi lehet az ok,mi a teendő?

Jó napot! Mi lehet a hiba,ha az én gépemen nem jelenik meg az oldal,ezt írja ki? Ha be szeretnék lépni az oldalra,és ezt írja ki,mit csináljak? A biztonságos kapcsolat sikertelen Hiba történt a következőhöz csatlakozáskor: brainactivepanels.com....

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!