Nem jelenik meg a poet.hu oldal mi lett vele ?

válasza:403 = Ez a hiba legtöbbször a szerveren lévő fájlengedély-problémák miatt fordul elő, vagy azért, mert a webhelyről hiányoznak az index állományok.
Talán karbantartás miatt.
Most már megjelenik a tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Többek között a párom hirfolyamaba sincs benne egy bejegyzésem/profilkepem/napom sem és SEMMI amit megosztok. Több kérdést láttam már itt GYIK-en is erről. Nekem is negyedére csökkent mind a lájkok mind a napon a megtekintések száma. Ez már több hete így van. Mit lehet tenni?
Kb fél éve észrevettem, hogy szinte egyáltalán nem jelenik meg sem Facebookon, sem pedig Instán amiket kiteszek/megosztok bármi is legyen az, pl. Facebookon mindig is 170-200-an kedveltek összesen bármit tettem ki, most kb 25-50-en összesen, és van mikor ebből is csak...
Név jelszó után csak egy tiszta oldal jelenik meg miért?
Egy ideje észrevettem, hogy szinte negyedére csökkent facebookon is és instán is a lájkok, napon a megtekintések száma, szinte akárhová akármit felrakok semmi sem jelenik már meg. Marketplacen van egy hirdetési profilom, hónapok óta nem vásárol senki mikor előtte még...
Jó napot! Mi lehet a hiba,ha az én gépemen nem jelenik meg az oldal,ezt írja ki? Ha be szeretnék lépni az oldalra,és ezt írja ki,mit csináljak? A biztonságos kapcsolat sikertelen Hiba történt a következőhöz csatlakozáskor: brainactivepanels.com....
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!