Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Jofogas hirdetésfeladast...

Jofogas hirdetésfeladast kifizettem de nem jelenik meg. Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

Elfogadás alatt vagy visszautasítottak között sem látszik. Sehol.

A Barion fizetésről jött meg csak az email de a szokásos számla sem.

Nyoma nincs semminek.

Telefonszáma már nincs a Jófogásnak.

Sürgős lenne. Lakást adnék bérbe. Ma vannak a ponthatárok.

Mit tudnék tenni?

Köszönöm!

tegnap 11:30
 1/1 anonim ***** válasza:

"Mit tudnék tenni?"

Vársz.

tegnap 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Másnak is ilyen nehézkesen megy a használtautón a hirdetésfeladás?

Nekem nagyon lassan akar minden oldalról továbblépni, csak tölt és tölt az oldal, de van hogy nem is lép tovább, és újra el kell játszanom az egészet. A típus választás is két kattintás lenne, de az is 5 percbe telik, mire elfogadja amit kiválasztottam. Hirdetés...

Jófogáson nem tudok hírdetni. Mitől lehet?

Sziasztok! Olyan problémába ütköztem, hogy jófogáson nem tudok hírdetni. Kitöltöm az adatokat és semmi hiányos adatom nincs. Mikor rámegyek a hírdetésfeladás gombra újratölti az oldalt a zöld pipákkal. Minden ki van töltve mégsem tudom felrakni a hírdetésem. Mitől...

Csak nekem nem működik egy ideje a jófogáson a legtöbb funkció?

Nem tudok keresni (kivéve szavakkal), belépni, és regisztrálni se.

Facebook Marketplace-en hirdetésfeladáskor miért nem tudom beírni a teljes összeget?

Egy lakást hirdettem meg és nem engedi a teljes ár kiírását, tehát 15.000.000 helyett csak 1.500.000 (8 számjegy helyett 7) -et enged, többet nem (s vesszőt sem engedélyez). A beállításokban a nyelvezet magyar, ez sem gond. Érdeklődnék, hogy szerintetek mi lehet az ok?

Melyik használtautó oldalakon ingyenes a hirdetésfeladás?

3 kocsit szeretnék eladni, jófogásra feltöltöttem, ott fizetni kellett érte. Más oldalak ahol nem fizetős a hirdetés? Köszönöm előre is

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!