Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit jelenthet ez a hangulatjel?

Mit jelenthet ez a hangulatjel?

Figyelt kérdés
Van ez a hangulatjel ---> :$ ... ami ha jól tudom egy szégyenlős arcot/elpirult arcot akar kifejezni ... akkor meg nem értem hogy miért használja rengeteg ember ... már nem is tudom hogy unalomból vagy divatból egy egy mondat végén ... van másik jelentése is ? mert ahogy eddig észrevettem túlnyomórészben olyan mondatokban használták ami miatt nem hiszem hogy elpirulna akárki is ... Köszi a válaszokat :)
2011. jún. 15. 14:38
 1/3 anonim válasza:

msn-ből jött ki ez a :$

CSAK egy szégyenlős arc, ennnyi

2011. jún. 15. 14:59
 2/3 anonim válasza:

Igen az ilyen szégyenlős arcot jelent.

De ha az s betűt nem húzod át (:S), azt szokták sokan használni. Az azt jelenti, ha pl. ha valakivel történik valami rossz és mondjuk nincs kedve semmihez, vagy pl. ha valaki unatkozik. Akkor használják ezt a smileyt.

2011. jún. 15. 15:33
 3/3 anonim válasza:
Pedig ez a piruló arc. Lehet hogy sokan nincsenek tisztában azzal hogy mit jelent csak odaírják a mondat végére.
2011. jún. 16. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!