Melyik a legjobb email "szolgáltató"?

válasza:

válasza:gmail
miért?
1. egyik legmegbízhatóbb
2. tökéletesen alkalmas több e-mail fiók kezelésére
3. ha chrome-t használsz, akkor van egy nagyon jó kiegészítése: [link]

válasza:

válasza:freemail
Miért? 1. 10gb tárhely
2. sokan használják
3. 1gb nagyobb fájok fogadása
am nekem is van gmailem citromailem és 2 amit leítram
az utóbbiakat csak néha használom.
Kapcsolódó kérdések:
Most jár le hűségnyilatkozatom a T-Mobile-nál,és szeretnék váltani,mert borzasztóan nem megbízható, hol lassú,hol jó, hol veszi a jelet,hol nem,most meg ráadásul a kütyü is elromlott, gondolom újat kell vegyek.... Szóval nagyjából ilyen szempontok alapján érdekelne a véleményetek. Előre is köszi:)
Hotmai, citromail, freemail, gmail, stb...
Lassan lejár a hűségnyilatkozat! Általában torrentezni szoktam, úgyhogy a fel sebességnek kellene jó lennie! Ebben szeretném kérni a segítségeteket! Most a fibernetnél vagyok, nincs vele bajom, csak nem kapok semmit, és k sokat fizetek! :/
Fontos, hogy soha ne legyen problémája és külföldről is megjöjjön minden e-mail...
Dewsburyben élek ez ittvan Manchestertől 60 mérföldre. Csak tudni szeretném van e itt értelmes sebességű és viszonylag olcsó net. Nem akarok zsákbamacskát mivel itt csak 1et ismerek ( Virgin Media ) de az 1 kalap f0s. Előre is köszönöm az értelmes válaszokat.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!