Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hol találom a Google magyar...

Hol találom a Google magyar email cimét?

Figyelt kérdés
2009. máj. 26. 17:07
 1/10 anonim ***** válasza:
2009. máj. 26. 17:21
 2/10 A kérdező kommentje:
Kérlek tedd meg azt a szivességet, hogy ideirod.Megvallom Őszintén én nem látom.
2009. máj. 26. 18:02
 3/10 anonim ***** válasza:

A Google szolgáltatásai emailcímeit kérdezted?Ahol a kérdéseid teheted fel vagy hibát jelenthetsz be ? Akkor az első hozzászóló linkje a jó! Vagy a google levelezőjét?

AZ a Gmail. Bocs de nem egész egyértelmü mire gondoltál:(

2009. máj. 26. 18:52
 4/10 A kérdező kommentje:
Olyan emailra gondoltam, mint amilyen például az"infokukacgyakorikerdesek.hu" Tehát legyen az bárhol, de magyar nyelven lehessen a google-val levelet váltani.(Az első válaszoló ajánlotta oldalon én nem találtam ilyent, de lehet, hogy felületesen néztem át)
2009. máj. 26. 21:03
 5/10 anonim ***** válasza:

[link]

Google Budapest

Árpád Fejedelem útja 26-28.

Budapest, Hungary

1023

[link]

vagy probáld meg a google@hotmail.com-ot ☺

2011. ápr. 13. 22:37
 6/10 anonim ***** válasza:
79%
Egyszerűen felháborító, hogy nem tudom elérni őket sehol. Mocskos csaló banda!
2013. ápr. 30. 03:06
 7/10 anonim válasza:

Nekem is problémái vannak, a céget illetően...

E-mail címet nem találtam, csak a címet:

Google Kft.

1077. Budapest, Wesselényi utca 16a

Tel.: (1) 302 3330

A pontos oldal, amit találtam:

[link]

2013. júl. 5. 11:27
 8/10 anonim válasza:

Nekem is kéne a mail ciműk.

Olyan gondom lenne hogy újra raktam a gépem és elfelejtettem a egyik Gmail fiókom jelszavát. Most írhatnátok hogy igényeljem a jelszót. ez meg is történt. Csak hogy ott a gond hogy mindkét fiókomnak a másodlagos mail címe ugyanaz a citromailes fiok. És hiába igényelem már napok óta a jelszavam nem jönne levél. Bezzeg ha a másikból igényelem onnan egyből jön. Amúgy nem hiszem hogy ez akkora bonyodalmat kéne hogy okozzon, szóval nem értem miért nem jött meg a levél. a Spammok között is néztem. Ezért gondoltam hogy hitelesítem magam, de már marhára nem emlékszem pl mikor és melyik hónapban hoztam létre. Ezért kéne a mailjuk hogy írjak nekik hogy kérem tegyenek valamit.

2014. jún. 29. 20:21
 9/10 anonim válasza:

Alapos keresgélés után ezt találtam:

support-hu@google.com

2015. jún. 3. 23:15
 10/10 anonim válasza:
A google-t abszolute nem érdeklik a felhsználók okosságai, őket csa a saját (badars...)-ágaik érdeklik. Ne próbáld őket a magad ösvényére rákényszeríteni. Már teljesen el vannak telve a saját feljlesztési terveikkel. Hogy például hogyan lehetne a jól bevált homokórát leváltani egy bilin ülő (sk!) egyévessel.
2015. dec. 24. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!