Hol találom a Google magyar email cimét?

A Google szolgáltatásai emailcímeit kérdezted?Ahol a kérdéseid teheted fel vagy hibát jelenthetsz be ? Akkor az első hozzászóló linkje a jó! Vagy a google levelezőjét?
AZ a Gmail. Bocs de nem egész egyértelmü mire gondoltál:(

Nekem is problémái vannak, a céget illetően...
E-mail címet nem találtam, csak a címet:
Google Kft.
1077. Budapest, Wesselényi utca 16a
Tel.: (1) 302 3330
A pontos oldal, amit találtam:
Nekem is kéne a mail ciműk.
Olyan gondom lenne hogy újra raktam a gépem és elfelejtettem a egyik Gmail fiókom jelszavát. Most írhatnátok hogy igényeljem a jelszót. ez meg is történt. Csak hogy ott a gond hogy mindkét fiókomnak a másodlagos mail címe ugyanaz a citromailes fiok. És hiába igényelem már napok óta a jelszavam nem jönne levél. Bezzeg ha a másikból igényelem onnan egyből jön. Amúgy nem hiszem hogy ez akkora bonyodalmat kéne hogy okozzon, szóval nem értem miért nem jött meg a levél. a Spammok között is néztem. Ezért gondoltam hogy hitelesítem magam, de már marhára nem emlékszem pl mikor és melyik hónapban hoztam létre. Ezért kéne a mailjuk hogy írjak nekik hogy kérem tegyenek valamit.
Alapos keresgélés után ezt találtam:
support-hu@google.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!