Szerintetek mi a baj? Vírus, flash player, esetleg más? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy sem a Firefox-szal sem Chrome-mal nem tudok netezni, mert az egyszerűbb honlapok (gmail,google,port.hu) bejönnek, működnek szépen, de azon kívül akadozik az egész gép, eltánik a kurzor, lefagy minden, még az egér sem máködik. Ez az lap is bejön, de a kérdés kiírására kattintva meghal minden. Gmailnél megíroma mailt,el is küldhetem, pengén megy, de ha feltöltenék bármilyen doksit, az meghal ismét. Facebook-nál pl úgy meghal, hogy kijelentekzni sem tudok belőle (ha sikerült bejelentkezni egyáltalán), és a böngészőt se tudom kilőni. Feladatkezelő ilyen fagyásnál nem jön be, mert megakad minden. Remélem, érthető, ennél jobban sajnos nem tudom leírni. Egyyébként a programok normálisan működnek, google earth-t próbáltam, word-öt. Az új msn az ,ami szintén meghal, mindegy, hogy van-e böngéző nyitva vagy xem, önmagában meghal. Ha ilyen akadozás közben zenét hallgatok, akkor eltorzul a zene, aztán visszajön minden. Érti ezt valaki? Valakinek valami tipp,ötlet? Köszönöm előre is. :)2012. júl. 19. 10:36
1/3 anonim válasza:
Valószínűleg nem ártana újrarakni a rendszert.
2/3 A kérdező kommentje:
Ezt legvégső esetben meg is teszem, de próbálom elkerülni, hátha van egyszerűbb megoldás. :)
2012. júl. 19. 10:42
3/3 A kérdező kommentje:
Vírus volt. Részleges újratelepítés kellett,de most már jó minden.
2012. júl. 22. 12:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!