Gabika9196 kérdése:
Miért nem jön be a facebook? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy egyik este még facebookoztam aztán másnap meg már nem tölti be az oldalt (hibát ír ki),de csak az FB-t nem, minden más megy.Semmi nem lett elállítva a routerben sem sehol.Mi lehet a probléma?2013. jan. 27. 19:26
1/2 anonim válasza:
Valami bejön helyette, vagy valamit ír ki, ha igen akkor mit?
2/2 sika0114 válasza:
sziasztok.
az a helyzet hogy ezt én is tapasztalom. a szomszéd házzal egy netet használunk és ott sem jön be meg nálam se én sem állítottam semmit, de a firefoxhoz telepítettem egy kiegészítő facebookot és ott feltudok lépni de ha beírod hogy facebook.com arra semmi. sok idő elteltével kiirja h :
A kapcsolat alaphelyzetbe állt
A kiszolgálóhoz való kapcsolat alaphelyzetbe állt az oldal letöltése közben.
A webhely ideiglenesen nem érhető el vagy túlterhelt. Próbálja újra pár
perc múlva.
Ha semmilyen oldalt nem tud letölteni, ellenőrizze a számítógépe hálózati
kapcsolatát.
Ha a számítógépet vagy a hálózatot tűzfal vagy proxy védi, ellenőrizze, hogy a
Firefox számára engedélyezett-e a webhozzáférés.
ilyenkor mi van?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!