Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Routerem van. Segítség?

Routerem van. Segítség?

Figyelt kérdés
Összedugtam a telómról van wifi és a gépem érzékeli az eszközt , de nem lehet kapcsolódniaz internethez se a telómról wifin keresztül. plííz előre is köszi

2013. ápr. 1. 20:08
 1/8 A kérdező kommentje:
ha valamit mondok azzal hogy ds-link
2013. ápr. 1. 20:27
 2/8 P.O.C. ***** válasza:

Konfigurálni kell az eszközt (internet beállítások a szolgáltatónak megfelelően, Wi-Fi beállítások, stb.)

Egy router nem csak úgy működik hogy összedugdosod és kész. Nem fogja kitalálni a szükséges paramétereket helyetted.

2013. ápr. 1. 21:14
 3/8 A kérdező kommentje:
erre én is rájöttem csakaz a baj hogy nem engedi
2013. ápr. 1. 21:44
 4/8 P.O.C. ***** válasza:
Mit nem enged? Hogyan csinálod? Írd le részletesen mit csináltál eddig!
2013. ápr. 1. 21:51
 5/8 A kérdező kommentje:
Elősször is össze dugtam.Majd bekapcsoltam a gépet.Majd csatlakozni akartam a nethe.(szar a gépem mert nem automatikusan csatlakozik a nethez amikor bekapcsolom[így kell csatlakozni: vezérlőpult < hálózati helyek< majd jelzi az internet kapcsolatot (a router nevét)alatta van a szélessáv ott a modem nevével van egy digi ikon arra kell kattintanom <csatlakozás és így lesz netem /ha nincs router akkor az internet kapcsolat a momdem neve van ott/az lenne a gondom hogy a "digi"ikon a modemhez próbál csatlakozni/mivel ahoz nem tud nincsen netem/
2013. ápr. 2. 00:03
 6/8 P.O.C. ***** válasza:

A router webes admin felületére kell felmenni és beállítani a digi kapcsolatot (PPPoE) és nem a számítógépeddel kell csatlakozni. Sőt le is kell törölni róla a digi kapcsolatot, mert ha routered van akkor az fog csatlakozni a netre, mert csak így tudja megosztani azt vezetéken és Wi-Fi -n.

Sajnos ennek a hulladék márkának (DS-link) még egy normális honlapja sincs, ahonnan részletes kézikönyvet lehetne letölteni. Így nem tudom neked hajszálpontosan mondani a lépéséket. De nagyjából amúgy minden router hasonlóan kell beállítani, az elnevezések sem térnek el különösebben, egyedül az ip címük és a menüszerkezetük lehet más. Ez a leírás szerintem remek támpontot fog adni:

[link]

2013. ápr. 2. 06:55
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm már csak fel kell hívnom őket mert anyámnak nincsenek meg a papírok
2013. ápr. 2. 14:53
 8/8 P.O.C. ***** válasza:

Nem muszáj. Ez a kis programocska kiolvassa a számítógépedben lévő PPPoE account -ot (ha van működő).

[link]

2013. ápr. 2. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!