Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem küldi a google az...

Miért nem küldi a google az ellenorzo kodot?

Figyelt kérdés
regisztralni akarok google ba,mert a regi fiokomba nem tudok belemenni..namindegy..a lenyeg,hogy nemkuldik a kodot:o mitcsinaljak? probaltam ujra,de 20perce varok es semmi

2013. aug. 16. 11:49
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Mi a baj a Chrome-al?

Amikor új lapról akar betölteni valamit (tehát új lapon nyitok meg valamit vagy új lapra írok be címet), akkor valamiért elég sokat (5-6 mp)vár, mielőtt cselekedne akármit is, de ha már megnyitott oldalon navigálok, akkor normálisan működik. Egyik pillanatról a másikra...

Van valami értelmes fordító program/oldal?

Mondatokat kéne fordítani a nyári élményeimről de Google val nem merem beválallni mert abból midnig hülyeségek jönnek k:DD

Hogyan tudok Google AdSense-re regisztrálni?

Step 3: Submit your AdSense application Az ország kiválasztásához mindíg ezt az üzenetet dobja vissza: "Unfortunately, our records indicate that you're not eligible to participate in AdSense at this time. Please be sure to review our program policies." Próbáltam...

Feljelenthetnek hülyéskedésért?

A 7 éves kisöcsém a gamechannel.hu weboldalon hülyeségeket kommentelt és ezért azt írták hogy feljelentenek,lehetséges és ha igen mi a bírság?

YouTube csatornát már sehogy sem lehet készíteni Google+ oldal meg +1 profil meg + (f#$z$a'G) NÉLKÜL?

Csináltam egy csatornát de sehogy sem tudtam kikerülni ezeket a pluszos marhaságokat. Gondoltam hát jó akkor legyen így csatornám (tudniillik "egyéb" csatornát készítettem saját névvel stb tehát egy teljesen hétköznapi csatornát saját hülyeségek feltöltésére). Ezt...

Google Chrome téma váltás?

Letöltöttem ezt a témát: és a képen a google.hu háttere is megváltozott de nekem fehér maradt, miért?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!