Mért laggol a youtube ha másik oldalon böngészek?
Figyelt kérdés
Az lenne a gondom ha meg van nyitva a youtube és másik oldalon böngészek elkezd akadozni főleg ha visszalépek vagy megnyitok egy új oldalt, nem értem hogy mért mert be pufferel végig és ha nézem a videót akkor nincs laggolás ,csak ha másik oldalon vagyok...2014. febr. 16. 22:00
1/2 anonim válasza:
Ennek szerintem két oka lehet:
-Kevés a sávszélességed, és a másik ablakban generált adatátvitel nagy mértékben lassítja a videó betöltését.
-A számítógépednek kevés az fizikai, hardveres erőforrása kettő vagy több lap, ablak kezeléséhez, ezért nem tudja folyamatosan lejátszani a videót.
+ 1
-Talán a böngészőben lett átállítva a sávszélesség elosztása, így mindig arra a lapra orientálódik az adatátvitel, ahol éppen böngészel.
Milyen böngészőt használt? Mekkora sávszélességed van? www.speedtest.net Milyen specifikációjú számítógéppel rendelkezel?
2/2 A kérdező kommentje:
Lefelé 9.44mpbs felfelé 0.77
A gép nem olyan gyenge meg ha folyamatosan nézem a videót akkor nem akad meg egyszersem ram 3,5gb proci 2x2,8ghz
2014. febr. 16. 23:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!