Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudom visszaállítani a...

Hogyan tudom visszaállítani a Google keresőjét?

Figyelt kérdés
Egyik pillanatról a másikra átváltott a böngészőm egy régebbi google keresőre. Ez leginkább a képkeresésnél zavaró. Nem csináltam semmit vele, ez a második böngészőm ami hipp - hopp átvált a régire. Mit ronthattam el?

2014. máj. 6. 11:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Hogy érted, hogy "régebbi google"? Más url-je van a találatoknak?
2014. máj. 6. 11:37
 2/5 anonim ***** válasza:

Valószínű frissítettél valamit,vagy telepítettél és ott alapértelmezetten be volt jelölve egy ilyen keresőmotor telepítése.

Azt viszont nem írtad le,hogy melyik böngészőről van szó.

2014. máj. 6. 11:39
 3/5 A kérdező kommentje:

Még az a fajta google ahol fekete csíkba van eszköztár (pl.: [link]

Először az Opera böngészőben jelent meg, majd váltottam Firefoxra, most abban is így van a keresés(chromot nem használok mert kevés a ramom)... Egy jó ideje nem telepítettem semmit se a gépre.

2014. máj. 6. 11:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Ennek a google oldalnak a linkjét nem tudnád berakni ide? Ami fent a címsorban van. (Óvatosan kattintsatok rá, mert lehet, hogy átírányítás kamu gugli oldalra.)

De azt is lehetne, hogy egy hálózat figyelővel megnézni, milyen IP címről jön le ez az oldal. (Lehet, hogy paranoiás vagyok? :))

2014. máj. 6. 11:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanez a problémám. Néhány böngészőnél az újratelepítés megoldotta, de valamelyiknél nem.
2014. máj. 6. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!