Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ismerősünktől kaptunk egy...

Asdmanooo kérdése:

Ismerősünktől kaptunk egy DLink wireless ADSL Routert. Ez a Router ugytudom hogy Modem is egybe. És a gépen van net, de a telefonon néztem de ott nincs. Ismerősöm telefonján viszont megy. Mi a baj? TOVÁBB LENT

Figyelt kérdés
Nekem is érzékeli hogy van nyitott hálózat és a jelerősség kiváló...De amikor be akarok lépni (pl: google,android market,stb.)akkor "A weboldal nem elérhető:(pl:) [link] akkor is mutaja fent az ért.sávban hogy maxon van a wifi. Mi lehet a probléma? Az lehet hogy a router/modem-nek nemjó hogy van egy (másik) modemünk? Köszi a válaszokat! JA és lehet majd YT-re teszek erröl a problémárol egy videót! :) akkor majd linket teszek.

2014. máj. 6. 16:00
 1/4 P.O.C. ***** válasza:

Szerintem nincs szakszerűen bekonfigurálva a modem-router.

Eleve miért hagyod nyitva a Wi-Fi hálózatot? Azt akarod hogy mindenki rajta potyázzon a neteden, vagy mindenki lássa mit csinálsz a neten?

2014. máj. 6. 16:03
 2/4 A kérdező kommentje:
helló egyenlőre csak kölcsön kaptuk és csak 8m hatótávolsága és senki nem tudná lopni/amit mondál mert az utca már meszebb van mint 8m. Nem akarok neki jelszót adni mert csak KÖLCSÖN!(egyenlőre)
2014. máj. 6. 16:09
 3/4 P.O.C. ***** válasza:
Attól hogy kölcsön router még be kell konfigurálni a te netedhez. PPPoE accont, a szolgáltatódnak megfelelő VPI/VCI értékek, stb. Ezt a webes felületén tudod megtenni. Ha visszaadod a gazdájának, előtte kireseteled vagy a webes felületén nyomsz egy factory default -ot és kész.
2014. máj. 6. 16:27
 4/4 P.O.C. ***** válasza:

Ne privátba!

"Tudom de nem enged be a ipcémre (192.168.1.1/ vagy:192.168.0.1) beírom a címsorba de azt írja ki hoogy nem elérhető.Nem tudod miért nem? Köszi."

Nyomd meg a billentyűzeten: Microsoft embléma + R

Írd be: cmd

Nyom ok -t

Írd be: ipconfig /all

Miket ír ki?

2014. máj. 6. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!