Milyen magyar prank csatornák vannak a youtube-n?
Nincsenek magyar pranksterek.
Eljátszottam a gondolattal egyszer és próbából Miskolcon illetve Debrecenben készítettünk 1 napon át többféle témában videót 2 barátommal, de kudarc lett.
Félreértés ne essék imádom a Hazámat és büszke vagyok rá, hogy Magyarnak születtem, de itt nem működik.
Két fontos oka van: egyik, hogy a magyarok mentalitása, életfelfogása, stílusa sorolhatnám a jelzőket ezt sajnos nem teszi lehetővé. Egyszerűen teljesen máshogy reagálnak a járókelők az ilyen humorra mint külföldön. Nyilván sok oka van ennek, a gazdaság, a kihasznált emberek akik örülnek ha a kis pénzükből megélnek, a fáradtság, a mindennapi gondok eleve az életünk részei, jobban mint a nagyobb GDP-vel rendelkező országokban. Ennyi.
Másik ok, hogy a világ 15 millió magyarjának köszönhetően soha nem lesz számottevő nézettséged, szemben a több tíz illetve több száz milliós országokkal, illetve az angol nyelvvel amivel forgathatsz Nagy-Britanniában, Usában, Kanadában, Ausztráliában és ezt a nyelvet beszélő fejlett országokban.
:)
Hát igen, sztem. is eléggé máshogy reagálnának a dolgokra itt Mo.-n. Pl. legtöbb pranknél sztem. már hívnák is a rendőröket rögtön. Viszont social experiementeket lehetne itt is forgatni.
Én Budapesti vagyok, és úgy gondolom, hogy Pesten viszont lehetne forgatni prankeket is. Itt teljesen mások az emberek, mint vidéken, általánosságban nyitottabbak az új dolgokra, stb. Kíváncsi lennék itt Pesten hogy reagálnának az emberek.
Amúgy milyen pranket forgattatok :D?
sniffing in public (szaglászás), talking to strangers ( teljesen oda nemillő dolgokat mondtunk idegeneknek mintha előzetesen már beszéltünk volna :D ) , mondtunk youtube commenteket, tudod olyan baromságokat, pl. "néha beleszarok a tenyerembe és tapsolok egyet" stb. :D
tulajdonképpen ennyit próbáltunk mert ezek amolyan alacsony költségvetéssel elkezdhető, csinálható prankek de kudarc lett szinte nem volt 1 nap alatt 5db olyan ember akit érdemes lett volna feltölteni youtubra, ráadásul a végén meg kell kérdezni tudod az illetőt hogy az arcát vállalja e, azt se vállalta senki szinte...
na mindegy, nézni tudjuk a külföldieket, nekik megy az ipar, egyre jobban felkapottabb most a pranksterkedés :D
Köszönöm :D, ez ku**a jó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!