Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Milyen magyar prank csatornák...

Milyen magyar prank csatornák vannak a youtube-n?

Figyelt kérdés
2014. máj. 10. 15:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nincsenek.
2014. máj. 10. 15:42
 2/12 anonim válasza:
"prank and prank" a legjobb több mint 5 millió feliratkozójuk van meg van a simple pickup abba is az a csávó van és nagyon állat az is xD
2014. máj. 13. 13:34
 3/12 anonim válasza:

Nincsenek magyar pranksterek.

Eljátszottam a gondolattal egyszer és próbából Miskolcon illetve Debrecenben készítettünk 1 napon át többféle témában videót 2 barátommal, de kudarc lett.

Félreértés ne essék imádom a Hazámat és büszke vagyok rá, hogy Magyarnak születtem, de itt nem működik.

Két fontos oka van: egyik, hogy a magyarok mentalitása, életfelfogása, stílusa sorolhatnám a jelzőket ezt sajnos nem teszi lehetővé. Egyszerűen teljesen máshogy reagálnak a járókelők az ilyen humorra mint külföldön. Nyilván sok oka van ennek, a gazdaság, a kihasznált emberek akik örülnek ha a kis pénzükből megélnek, a fáradtság, a mindennapi gondok eleve az életünk részei, jobban mint a nagyobb GDP-vel rendelkező országokban. Ennyi.

Másik ok, hogy a világ 15 millió magyarjának köszönhetően soha nem lesz számottevő nézettséged, szemben a több tíz illetve több száz milliós országokkal, illetve az angol nyelvvel amivel forgathatsz Nagy-Britanniában, Usában, Kanadában, Ausztráliában és ezt a nyelvet beszélő fejlett országokban.

:)

2014. júl. 12. 12:32
 4/12 A kérdező kommentje:

Hát igen, sztem. is eléggé máshogy reagálnának a dolgokra itt Mo.-n. Pl. legtöbb pranknél sztem. már hívnák is a rendőröket rögtön. Viszont social experiementeket lehetne itt is forgatni.

Én Budapesti vagyok, és úgy gondolom, hogy Pesten viszont lehetne forgatni prankeket is. Itt teljesen mások az emberek, mint vidéken, általánosságban nyitottabbak az új dolgokra, stb. Kíváncsi lennék itt Pesten hogy reagálnának az emberek.

Amúgy milyen pranket forgattatok :D?

2014. júl. 13. 16:35
 5/12 anonim válasza:

sniffing in public (szaglászás), talking to strangers ( teljesen oda nemillő dolgokat mondtunk idegeneknek mintha előzetesen már beszéltünk volna :D ) , mondtunk youtube commenteket, tudod olyan baromságokat, pl. "néha beleszarok a tenyerembe és tapsolok egyet" stb. :D

tulajdonképpen ennyit próbáltunk mert ezek amolyan alacsony költségvetéssel elkezdhető, csinálható prankek de kudarc lett szinte nem volt 1 nap alatt 5db olyan ember akit érdemes lett volna feltölteni youtubra, ráadásul a végén meg kell kérdezni tudod az illetőt hogy az arcát vállalja e, azt se vállalta senki szinte...

na mindegy, nézni tudjuk a külföldieket, nekik megy az ipar, egyre jobban felkapottabb most a pranksterkedés :D

2014. júl. 14. 21:29
 6/12 A kérdező kommentje:
Ááá, ezek jók :D, de tényleg nem Magyarországra valók, itt általánosságban mindenki zárkózottabb. Azért kíváncsi lennék pár social experiementre itt, pl. valakinek kiesik a zsebéből egy csomag kokain/fű, valaki elejti a pénztárcáját, egy beszervezett ember kiveszi a pénztárcáját egy járókelő zsebéből, ezekre kíváncsi lennék, hogy reagálnának.
2014. júl. 15. 11:56
 7/12 anonim válasza:
talán egyszer, ha újra kedvet kapok komolyabban megcsináljuk, akár veled :)
2014. júl. 15. 20:40
 8/12 anonim válasza:

Simple Sam Tv

Most kezdték, de nagyon viccesek. Ha tudjátok mindenképp nézzétek meg őket. :)

[link]

2014. szept. 21. 16:02
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm :D, ez ku**a jó :D

2014. szept. 21. 18:37
 10/12 A kérdező kommentje:
Esetleg tud valaki valamilyen más csatornát is, mert ezt már rongyosra néztem (mivel MÉG csak egy videó van rajta, és nem rég kezdték el, pár hete)?
2014. szept. 22. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!