Ebay-os rendeléshez segít valaki?
181 ertekelesem van, ebbol 8 eladas.
Eddig soha semmi olyan problema nem tortent, amit ne tudtam volna megoldani (a vasarlommal vagy az eladommal). Hogy miert tudtam megoldani? Mert ertek angolul, mert elolvastam hogyan kell az eBayt / Paypalt hasznalni es mert a jatekszabalyok szerint jatszom.
Az elozonek igaza van, ha nem megy az angol, akkor inkabb ne eroltesd az eBay hasznalatat.
Viszont ehhez "3 éve rendeltem nyakkendőket ebay-ről azóta is várom őket." azt hozza tennem, hogy amikor egy vasarlot atvernek es a vasarlo semmi karpotlast nem kap, az altalaban a vasarlo hibaja. Nem tudja mit hogyan kell csinalni es kifut az idobol es se penz se termek.... Ezert fontos a jo angol, hogy elolvasd a szabalyokat es megertsd mit hogyan kell csinalni, milyen biztonsagi beallitasok vannak, amik a vasarlot vedik, mit tudsz tenni, ha az elado egy szemet, kihez fordulj segitsegert stb.
(gugli bacsi szerintem magyar leirast is segit talalni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!