Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ebay-os rendeléshez segít valaki?

Ebay-os rendeléshez segít valaki?

Figyelt kérdés
Elmondani hogy mit hogyan stb, mert nincs nagy angol tudásom.
2014. máj. 11. 15:37
 1/3 anonim ***** válasza:
24%
Véleményem szerint akkor ne rendeljél onnét, nem rosszból mondom, de ha nem tudsz angolul akkor nagyon könnyedén átverhetnek és nem tudsz ellene tenni semmit. Pl én most rendeltem pár dolgot onnét és előtte letárgyaltam az eladóval, hogy ha 3 darabot vásárolok akkor akkor regisztrációs postával küldi a küldeményt mert én simával soha nem rendelek, az ha elveszik akkor bukta van és az eladó már az elején adott egy pozitív értékelést már ez gyanús is és kérte, hogy én is értékeljem őt, írtam neki, hogy majd ha megjött a csomag, és tetszik, erre jött a levél, hogy feladta viszont nyomon követési szám nélkül így nem tudom nyomon követni, lehet föl se adta, csak lenyúlta a lóvét. Erre írtam neki, azt mondta a fia rontotta el, és sajnálja, ettől nem vagyok előrébb, írtam neki, hogy a 40 napon belül nem kapom meg a csomagot akkor nyitok egy disputet paypal ahol vissza követelem a pénzem. Szal nagyon oda kell figyelni, az ebay az egy online piactér, így nem egy cégtől vásárolsz. Azt ajánlom, hogy ha nem tudsz angolul akkor ne rendeljél onnét, kérjél meg valakit aki tud és megveszi neked. 3 éve rendeltem nyakkendőket ebay-ről azóta is várom őket. Szal erről kb ennyit tudok így írni.
2014. máj. 11. 15:48
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm.
2014. máj. 11. 16:10
 3/3 anonim ***** válasza:

181 ertekelesem van, ebbol 8 eladas.

Eddig soha semmi olyan problema nem tortent, amit ne tudtam volna megoldani (a vasarlommal vagy az eladommal). Hogy miert tudtam megoldani? Mert ertek angolul, mert elolvastam hogyan kell az eBayt / Paypalt hasznalni es mert a jatekszabalyok szerint jatszom.

Az elozonek igaza van, ha nem megy az angol, akkor inkabb ne eroltesd az eBay hasznalatat.

Viszont ehhez "3 éve rendeltem nyakkendőket ebay-ről azóta is várom őket." azt hozza tennem, hogy amikor egy vasarlot atvernek es a vasarlo semmi karpotlast nem kap, az altalaban a vasarlo hibaja. Nem tudja mit hogyan kell csinalni es kifut az idobol es se penz se termek.... Ezert fontos a jo angol, hogy elolvasd a szabalyokat es megertsd mit hogyan kell csinalni, milyen biztonsagi beallitasok vannak, amik a vasarlot vedik, mit tudsz tenni, ha az elado egy szemet, kihez fordulj segitsegert stb.

(gugli bacsi szerintem magyar leirast is segit talalni)

2014. máj. 12. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!