Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Jelenleg gépen Telenor Klikkel...

Jelenleg gépen Telenor Klikkel internetezek, de ez száz mega után csak lassított 32kb sebességel megy, valakinek van valami ötlete hogy tudnám ezt gyorsítani?

Figyelt kérdés
A kérdés akkor merült fel bennem mikor (tegnap) korlátlanul neteztem (valami otthoni munka napja blabla...) és most nagyon lassúnak találom a 32kb fel, le töltést :S A válaszokat előre is köszönöm!

2014. máj. 11. 22:02
 1/7 CspCsj ***** válasza:

Fizess....

(Vásárolj plussz adatforgalmat, azért nézd meg hogy .)

[link]

2014. máj. 11. 22:17
 2/7 Tengor ***** válasza:
Csak a fizetés a megoldás. Nem tudod máshogy megkerülni.
2014. máj. 11. 22:19
 3/7 A kérdező kommentje:
A fizetés az még rendben van de a maximum extra csomag az 500 mega. És ha az lemegy, akkor ugyanott vagyok, és nálam fél giga pikk-pakk elfogyna... Talán a lelasított 32kb fel le töltést kéne gyorsítani, nemtudom... Más ötlet? Ja és köszönöm a válaszokat!
2014. máj. 12. 12:25
 4/7 Tengor ***** válasza:
Használj mennyiségi korlátozás nélküi vezetékes internetet! A mobilnet maximum kiegészítő csomagnak jó, ha az ember épp nincs normális net közelében és hihetetlenül gyorsan kell neki valami, ami nem több GB-os.
2014. máj. 12. 12:37
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen ismerem a vezetékes internetet, de itt nincs telefonvonal...
2014. máj. 12. 12:39
 6/7 Tengor ***** válasza:
Ma már nem csak telefonvonalon érhető el.
2014. máj. 12. 12:47
 7/7 A kérdező kommentje:
Műholdas interneten is gondolkoztam de azt hallottam hogy az nem valami gyors, és ha jön egy rossz idő akkor már nem is megy, stb... Másról nem tudok ami itt elérhető lenne
2014. máj. 12. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!