Ajánlanátok nekem jó és kedvező árú internetcsomagot a laptopomhoz? Nem filmnézésre kell, hanem kizárólag netezésre, hírolvasásra, chatelésre.
Mobilinternetes előfizetést szeretnék a laptophoz és max. 2500 Ft/hó. Lehetőleg ne hűségnyilatkozatos legyen, mert attól én megőrülök, havonta akarok ugyanannyit fizetni.
T-Mobilnál vagy a Vodafone-nál járok jobban?? Esetleg más, UPC, Digi?? Nekik van ilyen internetcsomagjuk??
Köszi a válaszokat!
A mobilnet nem állandó netezésre való. Kiegészítő csomagnak tökéletes a vezetékes net mellé, ha hirtelen kell valami (és az nem egy több gigás állomány).
Erre is gondoltál, amikor elhatároztad, hogy mobilnetet szeretnél?
én bátran merem ajánlani,a trevolnet internet szolgáltatót.díjcsomagtól függetlenül korlátlan adat forgalmat kapsz,bár a sebesség,elsősorban a díjcsomagok árában és sebességében azért megmutatkozik.
itt nézheted meg a csomagok árát és sebességét ha érdekel.:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!