Szerintetek az fair hogy a barátom elolvashatja facebookon kivel mit beszélgetek, de én nem olvashatom el, hogy ő mit beszélget másokkal?
Ez ugyan miért informatikai kérdés? Csak mert FB-ről szól?
Egyébként persze, hogy nem fair. Mondjuk azt sem tartom egészségesnek, hogy egymáséit kölcsönösen elolvashatják a felek. Szerintem egy párkapcsolatban kell ennyi magánélet, olyan ez, mint ha a barátnőm ragaszkodna, hogy ő is beül mellém, amikor épp trónolok... Szeretem, bízom benne, meg minden, de azért van azért van egy határ, amit jobb nem átlépni.
Kérdés, hogy ő akarja-e elolvasni, te kivel mit beszélgetsz, vagy csak te mondod, ohgy megnézheti, ha akarja.
De egyébként betegesnek tartom, ha egymás privát beszélgetéseit kukkolják az emberek.
internetes kerdes. Nem volt idom mas kategoriat keresgelni. Nem az a lenyeg
Egyebkent en is ezen a velemenyen vagyok, csak kivancsi voltam mas velemenyere, olyanera akinek fuggetlen az allaspontja. Baratnoim is ezt mondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!