Lehet-e olyat, hogy laptopon keresztül megosztani a netet PC-re?
Van router, de sajnos abból kábelt jelen pillanatban nem tudok kivezetni a géphez. Ideiglenes megoldásként telefonon osztottam meg USB-n keresztül a netet és a gépen volt net. A telefon most szervizbe került egyéb okok miatt, és a többi telefonnal ezt nem tudom megcsinálni, hiába rámegyek, hogy internet megosztás, csak a mobilnetet tudom.
Tehát így arra gondoltam, hogy van egy laptop és ha azon fogom wifin keresztül a netet, akkor azt meg tudom-e osztani valamilyen módon a PC-vel? UTP kábel is van, tehát a laptopot és a gépet össze tudom vele kötni.
Remélem érthetően leírtam. Előre is köszönöm a válaszaitokat!
//wifiről fogja a netet a laptop és ezen keresztül a gép//
Hotsptolni laptoppal is tudnál (vezeték nélküli internet megosztás egy eszközről)
Valami hardware is kéne hogy fogja az asztalid a wifit
És még abból kiindulva, hogy ha össze vannak kötve elméletileg tudnak adatot cserélni egymással(LAN) Ebből is gondoltam, hogy akkor talán lehetséges valahogy.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Lehetséges, egyszer már csináltam ilyet.
Talán itt is néztem, de nem emlékszem pontosan, régen volt.
"UTP kábel is van, tehát a laptopot és a gépet össze tudom vele kötni."
Ez a rész elkerülte a figyelmem,bocsánat :P
Semmi probléma, az a lényeg, hogy sikerült :)
Köszönöm mindenkinek még1x, ment mindenkinek a "hasznos"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!