Mennyire legális az ha elrejtem az IP címemet és úgy netezek?
Figyelt kérdés
Szabad ilyet? Egy szavazáshot szükséges, ahol egy IP címről csak egy szavazat engedélyezett, és nincs komolyabb tétje.2014. máj. 15. 17:48
1/3 anonim válasza:
legális, amíg legális tevékenységet csinálsz. pl ha proxyt használsz, és úgy feltörsz egy oldalt elvileg nem lehet Téged lenyomozni, de köztudottan ez illegális. ha pedig mondjuk a google-t akarod megnézni, és nem akarod hogy adatokat gyűjtsön Rólad a keresőóriás, akkor megengedett. bárhol használhatsz proxyt/ip elrejtőt, amíg legáluis dolgokat csinálsz. DE néhány fórumon a proxy használat és ip cím elrejtés kitiltással vagy figyelmeztetéssel(warn-nal) járhat.
2/3 anonim válasza:
az előző vagyok. ha nem komolyabb szavazás (pl: országgyűlési, állambiztonsági) akkor nyugodtan, mivel nem lenyomozható
3/3 A kérdező kommentje:
Nem komolyabb összeget lehet nyerni ha én kapom a legtöbb szavazatot (5 közül lehet választani, és nagy esélyem van). Opinion Stage-en keresztül
2014. máj. 15. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!