Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Backtrack 5 r3 miért nem...

Backtrack 5 r3 miért nem érzékeli a kábeles netet és a wifiket? Hogyan kell beállítani?

Figyelt kérdés
windows 8.1 van a laptopon és ha azon keresek wifit akkor kidob egyből nem gyenge jelű wifiket és kábeles internettel nyugodtan tudok netezni de ha bootolom élő pendriveról a BT5R3-at akkor pedig nem tudom használni a kábeles netett és nem is talál wifit scan-nél
2014. júl. 23. 13:21
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

A Mozilla Firefox-on hogyan lehet beállítani azt, hogy ez a sok hirdetés meg felugró ablak eltünjön vagy megszűnjön?

Mert már nagyon idegölő tud lenni, hogy akárhova kattintok vagy ha beírok valamit, megnyit egy teljesen új lapot játékhirdetésekkel meg egyéb szarságokkal.

Gmail-on mit hogy kéne beállitani, hogy abszolút minden e-mailt megkapjak?

Feltűnt hogy a gmail-omra nem érkezik meg minden e-mail. Nem is zavart egészen mostanáig, mert most egy nagyon fontos e-mailt várok (ami már lehet el is veszett az éterbe). Viszont nem értek ezekhez a protokollokhoz meg ilyesmikhez. Ha valaki leirná nekem hogy mit hogy...

Hogy lehet beállítani 10db proxy-t?

Hello mindenkinek! Az én kérdésem csak annyi lenne hogy-hogy lehet egy bizonyos virtuális gépen akik ismerik azoknak Backtrack 5 r3 beállítani 10db proxy-t egymás után ezt ugy értem ,hogy a géprol cssatlakozom egy proxy-ra arrol a proxyrol egy másikra és így tovább...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!