Mit tehetnék? Többi lent
Figyelt kérdés
Az a szituáció, hogy jul 10e óta amikor nem messze tőlünk becsapott a villám elmemt a net. Valószínüleg a nagy feszültség tönkretette a modemet és a routert. Kihívtuk a tmobilet cseréljék ki. Kicserélték. Azóta a 10megás netünk 0,2re redukálódott. A tmobile összes helyi szerelője megfordult szerintem már a házunkban. Mindegyik jön a zacsit húzott cipőjével meg a kis műszerével és megállapítják, hogy a net az bizony jó. Nemtudom mit csinálnak de mikor itt vannak jön 8mega valami átkötésről beszélnek mindigde ket nalra ra megint 0,2 pl most is. Mar egy ideje húzódik ez a dolog és idegesít hogy a számlákat meg ugyanúgy küldözgetik2014. szept. 16. 22:15
1/10 A kérdező kommentje:
Ja és még annyi, hogy jegyzőkönyvet felvetettünk velük hátha kicsit komolyabban veszik az embert ezután de semmi. Jóformán a tmobile os csávókám azt se tudja hogy a hálózat mettől meddig tart hol vannak a csatlakozási pontok stb. Ha mindenki így végezné a munkáját mint ezek.......
2014. szept. 16. 22:18
2/10 anonim válasza:
Panaszt kell tenni személyesen és kérni kell a felelősségvállalásukat az ügyben, meg kell mondani, hogy te nem vagy hajlandó ugyanolyan összeget fizetni, mint amilyen a szerződésben benne van, mert nem kapod meg azt, amit ők vállaltak.
3/10 A kérdező kommentje:
Hát a jegyzőkönyv felvételt azt személyesen csináltuk a t mobilenál de erre sincs mindig ideje az embernek, hogy a tmobileban 10ember áll elötted akkor az tuti hogy 3kiszolgáló mellet legalább 4és fél óra. ja a másik meg hívjuk az ingyenes központi számot amin felóráig egy robot beszél hozzám a reklámfos..aival aztan utanna meg 1,5órás zene. Talán ha 5ből 1x beszélek emberrel. De az is olyanokat kerdez ,, hogy abrouteren felulbaloldalt vilagit e a zold gomb. B@zmeg szórakozol velem.....
2014. szept. 16. 22:30
4/10 anonim válasza:
Mit csinálnak a szerelök pontosan ?
5/10 A kérdező kommentje:
Hát először lemérik azt a kis csatlakozót ahol a kábel bejön a házba (ott megállapítják, hogy jó) aztán utánna pedig magára a routerre kötik rá a gépüket és megállapítják, hogy ott is jó. Ilyenkor tényleg nekem is jó. Én a wifin keresztül egy alkalmazassal nézem és hiteles. Speedtester. Most nenézzetek engem ilyen megabit vadásznak és azt keresem hogy mikor tudok kekeckedni de amikor mar ahoz kell folyamodnom hogy megnézzek egy youtube os videot hogy elindítom rögtön megállítom elmegyek fürdeni-vacsorazni-tvzni-olvasni-tanulni es amikor visszajovök akkor tudom megnézni akadozás mentesen. És nem órás videóról van szó hanem 3-4perces.
2014. szept. 16. 22:36
6/10 anonim válasza:
Tehát az ö laptopjukon egyből tökéletes ? toolbarod van a böngészön ?
7/10 A kérdező kommentje:
Hát ja állítólag náluk rendben van. Kérdezem, hogy ilyenkor mit csinalnak aztmondták, hogy átkötötték a rendszert megnézték a csatlakozókat. De kb két napra rá ugyan olyan sz@r. Én már arra gyanakszom hogy valaki lopja vahy nemtudom. Kertes házban lakunk és föld alatt jön a vezeték tehát esélyt nemsokat látok rá bár amiket ma lehet hallani.
2014. szept. 16. 22:51
8/10 anonim válasza:
Hogy hogy lopja ? milyen vezeték jön pontosan be a lakásba ?
milyen router ? le van védve a wifi része?
9/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom valahogy a jelet leveszirola nekem is jon de neki tobb. Mar sima enthernet csatlakozos szoval olyan mint ami a ahazban megy. Levan kódolva most nemkell ilyen algoritmusos számsorra gondolni, meg nem is mac cim refisztracios csakcegy sima jelszó
2014. szept. 16. 23:06
10/10 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!