S. O. S hálózati adapter illesztőprogram?

válasza:

válasza:Bizony, telepítés előtt érdemes egy másik gépet az ilyen esetekre fenntartani. :)
Vagy előre leszedni a drivereket.
Kapcsolódó kérdések:
Windows 8-ról Win7 re raktam a gépem,és nem csatlakozik a netre,hiányzik egy hálózati adapter illesztő program,próbáltam megoldani a hibát de nem sikerül,mi leenne a teendő?(Értelmes válaszokat kérek) Előre is köszönöm!
Sziasztok ma ujra raktam a laptopom windows 7 re windows 8 ról és mikor belépek akkor nincs net és nem is tudok csatlakozni a hálozathoz probáltam egy csomó mindent de nem ment hogyan tudnám orvosolni?
Egyik napról a másikra ment tökre a program.
Alapból nem ismeri fel a gép az integrált(?) adaptert, eszközkezeéőnél is kérdőjel van. Ezt hogy tudnám megnézni? Azt tudom, hog Win 7 alatt az eszközkezelő ad meg hardver számokat vagy hasonlókat de ilyet itt nem látok. PLS help minél hamarabb . Kösz.
vagy egyáltalán van-e hozzá? vettünk egy új led tv-t és ahhoz kaptunk de mivel egyenlőre nincs olyan prendrive vagy külső memória ami elérhető volna jó volna tudni hogy össze tudnám-e esetleg kötni valahogy a laptopomhoz hogy így rakjak át nagyobb méretű filmeket (pl.: blueray)
Hétfő estig (ajándék átadásig) kéne beüzemelnem a laptopot. Vásároltam egy Packard Bell TS notebookot, feltelepítettem rá egy Windows 7 Ultimate-t (64bit), s azt aktiváltam. Az egyetlen hiányossága, hogy nem érzékeli a routerünket (Huawei). "Hibaelhárítás"-t...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!