Valaki mondana nekem egy UPC Wifree jelszót?
Figyelt kérdés
Sajnos én nem tudom ezt megcsinálni viszont azt tudom hogy egy jelszót többen is használhatnak. Valaki privátba nembírná le a sajátját? Nem adna meg valaki nekem egy ilyen jelszót?2015. márc. 9. 15:43
2/4 Tengor válasza:
Hívd fel az ügyfélszolgálatot, biztosan készségesen segítenek beállítani. Ne tarhálj!
3/4 anonim válasza:
Regisztrálj a My UPC-ra, igényeld meg, és kb 2-3 hét múlva küldik e-mailben.
Nekem így ment.
4/4 anonim válasza:
Tudtommal mindenkinek az előfizetéséhez kapcsolt, saját fiókja, és ahhoz tartozó jelszava van. Erre való tekintettel biztosan nem fogom osztogatni a saját, privát bejelentkezési adataimat.
Ha van upc előfizetésed, 10 perc alatt regisztrálhatsz az oldalukon és azonnal működik is.
Ha nincs, akkor meg... Hmm... El kéne egy kicsit gondolkodni, mielőtt valakinek a fogkeféjét, vagy a feleségét is megpróbálod elkunyerálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!