Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudom törölni ezt a...

Hogyan tudom törölni ezt a fajta előzményt?

Figyelt kérdés
Ha beírom simán hogy "valami" akkor nem ad ki semmit, de ha már azt írom be hogy "www.valami" akkor már kiadja hogy mit néztek azon az oldalon. Töröltem már az előzményeket, a cookiekat és ccleanerrel is töröltem mindent, de mégsem tűnik el. Köszi a válaszokat!
2016. jún. 22. 21:58
 1/9 CspCsj ***** válasza:

Nálam a Ctrl+H kombináció is megnyitja az előzmények listáját. (Firefox)

Ha onnét kitörlök webcímeket, akkor utána nem szokta felajánlani, csak ha a könyvjelzők között is megvan.

2016. jún. 22. 22:28
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Az a problémám hogy már onnan is kitöröltem, de mégis megjeleníti.
2016. jún. 23. 13:06
 3/9 A kérdező kommentje:
A keresési címet szeretném eltüntetni. Azt amit a Firefoxban simán lehetett törölni a "delete" gombbal de itt a Chromeban nem tudom hogyan kell.
2016. jún. 23. 13:26
 4/9 CspCsj ***** válasza:

Amikor begépeled és megjelenik az ajánlati lista, válaszd ki a törlendő elemet a nyilakkal és próbáld a Shift+Delete billentyűkombinációval törölni.

Egyébként milyen kis ikon van előtte?

[link]

2016. jún. 23. 15:42
 5/9 A kérdező kommentje:
A Shift+Delete gombbal sem sikerült. Nem nem ilyen. Hanem egy kis 'lapszerű' ikon, aminek be van hajtva az egyik oldala.:D
2016. jún. 29. 14:23
 6/9 CspCsj ***** válasza:

Az üres lap szimpla HTTP weboldalt jelent. (nem ellenőrzött, nincs titkosítás stb.)

Lehet hogy Google fiókkal vagy bejelentkezve és vissza-szinkronizál a felhőből.

Ekkor próbáld kikapcsolni a szinkronizálást, vagy lépj ki a Google fiókodból és úgy töröld az említett módszerekkel.

2016. jún. 29. 18:09
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem tudod véletlenül hogy lehet kikapcsolni a szinkronizálást? A shift+delete gombbal még így sem sikerült..
2016. júl. 1. 22:25
 8/9 CspCsj ***** válasza:

Chrome > Beállítások > Speciális szinkronizálási beállítások > Válassza ki a szinkronizálni kívánt adatokat.

Forrás: [link]

2016. júl. 2. 10:06
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! De sajnos nem találom a speciális szinkronizálás beállítását ott ahol írta.
2016. júl. 18. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!