Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mire elegendo ez?

Mire elegendo ez?

Figyelt kérdés

A upc kinalataban talaltam mobilinternet elofizetest.

4 Mbps letoltesi sebesseg

2 Mbps feltoltesi sebesseg

Elegendo ez, arra amire hasznalnam?

Online film nezes

Youtube full hd videok

Bongeszes

Pdf dokumentumok olvasasa, feltoltese

2016. júl. 1. 15:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Nemrég láttam egy 3 éves kérdést ahol azt írtam hogy az országos átlag valahol 10Mbps körül van. Azóta eltelt időben ez inkább 30+ lett, és pont az ilyen igények miatt amit te is használsz.

Általában azt szokták mondani hogy 10Mbps fölött már a weboldalak többségének betöltése nem kötött várakozási időhöz. Viszont a HD tartalom közvetítéséhez nagy sávszélesség kell.

Ezek a (4/2) számok 8-9 éve voltak általánosak, de akkor még messze nem volt HD-kínálat. Legalább 3-5-ször gyorsabb kellene hogy élvezhető legyen (már amennyire az online filmnézés az, ahol minden le van butítva hogy a kis fájlméret miatt gyorsabban fel lehessen tölteni, és hányás minőségek érhetőek el).

2016. júl. 1. 15:59
 2/3 A kérdező kommentje:

:/

Koszi a valaszt! (:

2016. júl. 1. 16:28
 3/3 anonim ***** válasza:

[link]

Szia. Nekem 5 Mbit/s-el jön a net és úgy jön a HD videó a youtube-on akadás nélkül. (Az esetek 90%-ban).

Azért ilyen a UPC, mert így nem tudsz sokat adatforgalmat generálni nekik. kb 0.4 MB/sec-es letöltésre számíthatsz a 4 Mbps-es csomagban ha jól számolom. Ezzel ha nagyon meg is erőlteted magad, akkor generálsz 4-7 GB adatforgalmat egy hónapra....

Épp azért ilyen kicsi a sávszélesség hogy ne terheld túl a hálózatukat.

2016. júl. 1. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!