Mire elegendo ez?
A upc kinalataban talaltam mobilinternet elofizetest.
4 Mbps letoltesi sebesseg
2 Mbps feltoltesi sebesseg
Elegendo ez, arra amire hasznalnam?
Online film nezes
Youtube full hd videok
Bongeszes
Pdf dokumentumok olvasasa, feltoltese
Nemrég láttam egy 3 éves kérdést ahol azt írtam hogy az országos átlag valahol 10Mbps körül van. Azóta eltelt időben ez inkább 30+ lett, és pont az ilyen igények miatt amit te is használsz.
Általában azt szokták mondani hogy 10Mbps fölött már a weboldalak többségének betöltése nem kötött várakozási időhöz. Viszont a HD tartalom közvetítéséhez nagy sávszélesség kell.
Ezek a (4/2) számok 8-9 éve voltak általánosak, de akkor még messze nem volt HD-kínálat. Legalább 3-5-ször gyorsabb kellene hogy élvezhető legyen (már amennyire az online filmnézés az, ahol minden le van butítva hogy a kis fájlméret miatt gyorsabban fel lehessen tölteni, és hányás minőségek érhetőek el).
:/
Koszi a valaszt! (:
Szia. Nekem 5 Mbit/s-el jön a net és úgy jön a HD videó a youtube-on akadás nélkül. (Az esetek 90%-ban).
Azért ilyen a UPC, mert így nem tudsz sokat adatforgalmat generálni nekik. kb 0.4 MB/sec-es letöltésre számíthatsz a 4 Mbps-es csomagban ha jól számolom. Ezzel ha nagyon meg is erőlteted magad, akkor generálsz 4-7 GB adatforgalmat egy hónapra....
Épp azért ilyen kicsi a sávszélesség hogy ne terheld túl a hálózatukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!