Mivel tudom a firefoxomból el tüntetni ezt?
Figyelt kérdés
Valami ruszki reklám oldal. Feszt be jön már újra tettem a firefoxot de még mindig be jön.
Nem enged más kezdőlapot váltani.
Azóta az Abobe Flash bővítmény is feszt össze omlik már azt is újra tettem de semmi.
2016. júl. 2. 03:33
1/9 anonim válasza:
Nem nyitom meg a linket, mert ez fix vírus . Mi a neve ? keress rá és töltsd le az irtóját .
2/9 anonim válasza:
1. Nyiss egy új lapot
2. Címsorba: "about:support"
3. Jobb felső sarokban találsz reset gombot, amit a böngésződet alaphelyzetbe állítja
Ha ezek után is visszajön, akkor valóban vírus lehet a gépeden.
3/9 anonim válasza:
Te az Aliexpress nevű webáruház orosz változatát nézed ahol vannak reklámok mint szinte minden más oldalon és mivel ez egy orosz oldal természetesen a reklámok is oroszul jelennek meg.Így nem tudom mi a problémád.
4/9 A kérdező kommentje:
Meg csináltam. Most le tíltotta minden ki egészítőmet. De ez az oldal még mindig be jön. És csináltam noddal vírus irtást de nem talált vírust.
Ez am ténleg valami áruház. De be jön ez is: [link]
Van hogy előbb ez jön be de van hogy az a másik. Hogy tudom be álítani hogy google jöjön be kezdőlapnak vagy semmi.
2016. júl. 2. 16:58
5/9 A kérdező kommentje:
Ja am a le tiltott kiegeket vissza tudom állítani?
2016. júl. 2. 16:58
6/9 anonim válasza:
Próbáld meg, hogy letöltöd az Adblock Plus-t.
7/9 A kérdező kommentje:
Az mi? Most komoly nem lehet be állítani hogy mit a googlét hozza be helyette?
2016. júl. 5. 23:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!