A facebook-om biztonságban van?
Rákerestem a neten, de szerencsére nem találtam semmilyen olyan programot, amivel meg lehetne nézni, hogy ki látott engem a facebook-on, vagy amivel fel lehetne törni a fiókomat...
Arra vagyok kiváncsi, hogy most csak én vagyok ennyire amatőr, vagy tényleg nem léteznek ilyen és ezekhez hasonló alkalmazások?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Természetesen ilyen programot nem fogsz találni. A FB milliós felhasználói bázissal rendelkezik, köztük komoly cégekkel, a reklámpiacon milliárdos értéke van...
Egyszerűen nem teheti meg azt, hogy az adatbiztonság ne legyen maximális. Az ún. "Feltörték a faszbúkomat" típusú jelenségek esetén szó sincs a biztonsági rendszerek megkerüléséről (feltörés), ezek a felhasználó hibáinak következményei. Sajnos még a legbiztonságosabb rendszer sem tudja megvédeni az usert a saját hülyeségétől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!