Tudtok olyan oldalt ahol híreket lehet olvasni? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Olyan oldalra gondoltam elsősorban,ahol én állíthatom össze hogy milyen oldalról,milyn rovatot szeretnék olvasni és ez naponta frissül. Mobiltelefonról, tabletről elérhető legyen. Ha esetleg ilyen app van,azt is megköszönném. Köszönöm előre is a válaszokat.2016. júl. 3. 12:53
2/4 anonim válasza:
híreket kért nem politikai agymosást :D mégis mit szeretnél olvasni? ilyen összeállítós oldalról nem tudok de ha megmondanád hogy mi érdekel lehet hogy tudnánk tippeket adni
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Valami tényszerűre gondoltam. Az "apa bombát dobott a fia elé" szenzációhajhászó hírek nem annyira,ellenben adóváltozások,áremelések, tényleges események igen. Agymosásra ténylg nincs szükségem.
2016. júl. 3. 17:13
4/4 A kérdező kommentje:
Régebben voltak ilyen összállítós oldalak. Sok évvel ezelőtt,de nem emlékszem egyiknek a címére sem sajnos,pedig regisztráltam is legalább egyre.
2016. júl. 3. 17:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!