Lassú az internet?
Figyelt kérdés
Lassú az internet mar hónapok óta es az internet szolgáltatö képtelen meg csinálni.9000 forintot fizetünk.Hiába hivogatjuk öket képtelenek kijonni.Mi a teendö ilyenkor.2016. júl. 4. 09:06
1/22 A kérdező kommentje:
Nem nyit meg semmit.Egesz nap megyetlen lassú.Max csak igy reggel felé jó.Hétvégén meg valami kínszenvedés lassú.
2016. júl. 4. 09:27
2/22 anonim válasza:
El kell őket felejteni! Ha van helyi irodájuk el kell menni és úgy panaszt tenni, ill szerződést is szegnek azzal hogy az ígért sávot nem teljesítik, fel is lehetne jelenteni őket. Meddig van szerződésed? Másik routert cseréltél már? Vagy modemet? Lehet az a gond. (Megsúgom sok sok free jel van a környékeden is csak be kell fogni.)
3/22 A kérdező kommentje:
Router csere volt.Szerzödésbol még 1,5 ev van kb.Mi az a free jel?
2016. júl. 4. 09:45
4/22 anonim válasza:
ingyen foghatod a netet, sokan nem kódolják le a jelet ilyen olyan okból és azt lehet használni, felém is (pedig ez kis falu) van 2-3 free jel, csak kell egy grid antenna hozzá meg egy jó 600mW-os pl, ubiquiti erősítő vagy picostation.
5/22 anonim válasza:
Én pont az ilyenek miatt nem kötöm meg csak 1 évre. Modem az a routeredben van ezek szerint?
6/22 A kérdező kommentje:
Moden a hazteton van.Ma is beszeltem veluk Ordibaltam velük.Azt mondtak technikust kell ki kuldeni.De már ezt mondjak honapok ota es semmi.Mennyibe kerul megszuntetni a szerzodest?
2016. júl. 4. 09:52
7/22 A kérdező kommentje:
Hogyan lehet oket rávenni arra hogy közös meg egyezéssel szerzodest bontsunk?
2016. júl. 4. 09:57
8/22 anonim válasza:
Akkor a modembe van a baj ez elég vsznű, sztem. Nem tán invitel? Az szokott fos lenni. Olvasd át a szerződést, lenni kell benne egy olyan pontnak hogy mi van ha nem teljesítik a szerződésben leírtakat! És erre hivatkozzál hogy szerződést akarsz bontani, nem fog nekik tetszeni arra felkészülhetsz!
9/22 A kérdező kommentje:
De invitel.Es ha azt mondanam hogy vagy kozos meg egyezzésel szerzödest bontunk vagy feljelentest teszünk akár perre is visszuk mert nem teljesítették a szerzödesben leirt feltételeket.
2016. júl. 4. 10:07
10/22 anonim válasza:
Nem tudom, sajna tényleg nem, a szerződés őket is köti!! Ez alapján gondoljátok át és keressétek meg őket levélve elsődlegesen, szakszerűen hivatkozva arra a pontra, ill utána telefonba is! Miért? Mert xart se csináltak a bejelentésedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!