Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Bejelentkezési hiba, ez miért...

Bejelentkezési hiba, ez miért van?

Figyelt kérdés

Néhány napja ezt írja ki bizonyos oldalakon bejelentkezéskor:"Ez a kapcsolat nem biztonságos.A megadott bejelentkezések kompromittáltak lehetnek..."

Azt hiszem volt egy Firefox frissítés és azóta van ez.Miért?

2017. márc. 19. 11:36
 1/2 anonim ***** válasza:

Ez az 52.0 "újdonsága", a nem https oldalaknál csinálja.

Kikapcsolni így lehet:

címsorba beírni: about:config

megkeresni: security.insecure_field_warning.contextual.enabled;true

ezt kell false-re állítani (jobb gomb a "true"-n)

2017. márc. 19. 18:43
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2017. márc. 19. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Gondom van a vatera bejelentkezési oldalával. Egyszerűen nem nyitja meg egyik böngésző sem. Ez ugye egy https/ssl oldal. Állandóan a: - Hibakód:118...

3-4 böngészőt próbáltam mind ezt csinálja, vagy egyszerűen ki sem ír semmit. Az érdekes az, hogy csak ennél az oldalnál csinálja a rendszer. Valaki tud megoldást? Rendszer: Win. XP SP3 Comodo Internet Security Premium Opera,Firefox,Internet Explorer,Maxthon böngészők.

Facebook bejelentkezési hiba?

Minden bejelentkezéskor kétszer kell bejelentkeznem, mert először nem jelentkezik be csak másodjára, viszont másodjára ez az üzenet fogad: "Elnézést, a kérésedet nem sikerült feldolgozni. Kérjük, próbáld meg újra." Ez mitől lehet? aki ért hozzá, vagy tapasztalta ő...

Wow bejelentkezési hiba?

Hali, bejelentkezésnél minden oké, viszont kiírja hogy connected...de tovább semmi, nem jön semmi utána mintha lefagyna, csak a cancel-re tudok menni...valami ötlet?

RPM Network (Maker Max, YouTube parner) bejelentkezési hiba?

Sziasztok, én nem tudok belépni a Maker Max-ba... Mert amikor a felhasználót, jelszót csinálnék, csak a főprofilom jön be, de nekem igazából van egy másik is, ilyen Google+-os szar, azaz egy email címen belül kettő profilom van. De a gép csak az emal címemet kinálja...

CSRF bejelentkezési hiba?

Van egy oldal ahova tegnap simán betudtam jelentkezni és most azt írja hogy nem tudott bejelentkeztetni és CSRF hiba, 3 böngészőből próbáltam de mindegyik úgyanezt írja ki mi lehet a gond?

APB: Reload Bejelentkezési hiba HELP?

Az a baj hogy beirom az email címet meg a jelszót és azt irja hogy hibás! de közbe meg nem az a hp-n beenged! pls help

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!