Videó a renderelés után rosszabb minőségű lesz, ha jobb felbontásban renderelem?
Biztos ismeritek azt a jelenséget, hogy a videók minősége renderelés után romlik. Pl van 1 video amit megvágok és lerenderelem és veszít a kinőségéből az eredeti videóhoz képest. Ez a jelenség akkor is igaz ha 1 eredetileg 1080p felbontású videót megvágok és 2160p-ben renderelek?
Nyilván nem lesz jobb minőségű, de az érdekel, hogy ugyanúgy romlik-e a minősége, vagy megmarad az eredeti?

válasza:

válasza:

válasza:Moo0 Video Cutter, ez lehet jól jön csak vágáshoz.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Általában 1 ideig rendereli aztán megáll rendszerint egy sima átmenet előtt. Régebben sikerült sima átmeneteket raknom 2 jelenet közé. Hogyan tudnám megoldani, hogy tudjak berakni sima átmenetet anélkül, hogy megáll a renderelés?
A vegas pro-ban (16.0) renderelés közben a következőt írja ki: an error occurred while creating the media file The system is low an memory, you may be able to reduce memory usage by closing applications. Semmilyen program vagy felesleges háttérfolyamat nem fut a...
Pedig a tutorial videó alapján amiben csináltam, a File Format ott is JPG volt, nem videókiterjesztés, mégis neki videó lett a vége nekem meg több száz kép, ez miért van???
Nekem 30 fps-t csinál :(
Nem működik a phtoshopnál a videó renderelés. Egyszerűen nem hozza be a renderelés beállítások panelt, csak pörög az egér melleti állapotjelző ikon és semmi. Mi lehet a gond?
egyszerűen nem szabályszerűen jeleníti meg vagy én nem is tudom. előre is köszi!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!