Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Videó a renderelés után...

Videó a renderelés után rosszabb minőségű lesz, ha jobb felbontásban renderelem?

Figyelt kérdés

Biztos ismeritek azt a jelenséget, hogy a videók minősége renderelés után romlik. Pl van 1 video amit megvágok és lerenderelem és veszít a kinőségéből az eredeti videóhoz képest. Ez a jelenség akkor is igaz ha 1 eredetileg 1080p felbontású videót megvágok és 2160p-ben renderelek?

Nyilván nem lesz jobb minőségű, de az érdekel, hogy ugyanúgy romlik-e a minősége, vagy megmarad az eredeti?

2019. szept. 21. 17:17
 1/5 A kérdező kommentje:
*kinőségéből=minőségéből
2019. szept. 21. 17:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Logikus hogy igen. Mivel veszteséges tömörítés - konvertálás - történik ezért igen, veszít minden egyes átkonvertáláskor a minőségéből.
2019. szept. 21. 17:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Veszteségesen tömörített video, kép, hang veszít a minőségéből, ha átkonvertálod őket.
2019. szept. 21. 19:31
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Moo0 Video Cutter, ez lehet jól jön csak vágáshoz.

[link]

2019. szept. 21. 21:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Az ilyenekkel nekem nincs jó tapasztalatom. Egyrészt ebben is be szokott pixelesedni, annak ellenére hogy ráadásul nem mindig ott vág ahol szeretném, de ez le is van írva a linken...
2019. szept. 22. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Vegas Pro 16. 0-ban megáll a renderelés. Mit tegyek?

Általában 1 ideig rendereli aztán megáll rendszerint egy sima átmenet előtt. Régebben sikerült sima átmeneteket raknom 2 jelenet közé. Hogyan tudnám megoldani, hogy tudjak berakni sima átmenetet anélkül, hogy megáll a renderelés?

A vegas Pro 16. 0 "low system memory" problémára mi a megoldás?

A vegas pro-ban (16.0) renderelés közben a következőt írja ki: an error occurred while creating the media file The system is low an memory, you may be able to reduce memory usage by closing applications. Semmilyen program vagy felesleges háttérfolyamat nem fut a...

Blender végre kész lett az animáció renderelésével, de több száz kép lett a célmappában nem pedig videó. Ilyenkor mi van?

Pedig a tutorial videó alapján amiben csináltam, a File Format ott is JPG volt, nem videókiterjesztés, mégis neki videó lett a vége nekem meg több száz kép, ez miért van???

Szerintetek mi lehet a baja a photoshopnak?

Nem működik a phtoshopnál a videó renderelés. Egyszerűen nem hozza be a renderelés beállítások panelt, csak pörög az egér melleti állapotjelző ikon és semmi. Mi lehet a gond?

Az alábbi oldalon található materialokat hogy tudom importálni a c4d-be?

egyszerűen nem szabályszerűen jeleníti meg vagy én nem is tudom. előre is köszi!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!