Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van olyan program telefonra,...

Van olyan program telefonra, amelyel lehet készíteni képet kikapcsolt képernyővel?

Figyelt kérdés
Nem kémkedésre szeretném használni. Tehát arra gondolok,hogy a telómon ne legyen megnyitva a fényképező program, hanem egy gomb nyomással kikapcsolt képernyővel fotót tudjak készíteni.

2020. jan. 1. 23:38
 1/4 Alex Fly ***** válasza:
89%
Nem tudok róla. Nyilván nem sok értelme lenne úgy fényképezni, hogy nem látod, mit is fotózol éppen...
2020. jan. 2. 09:25
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

nem kémkedés, csak titokban akarsz fotózni? mi másra jó, ha kikapcsolod a képernyőt, amin látod, hogy mit fényméprzel?

találkoztam már ilyen programmal, de már nem elérhető. gondolom, pont azért, hogy ne fotózzanK titokban az emberek. vannak országok, ahol pont ezért tilos/nem is lehet kikapcsolni a hangjelzést, hogy tudják, ha fényképezel.

2020. jan. 2. 10:46
 3/4 A kérdező kommentje:
Aha, értem köszi a válaszokat
2020. jan. 2. 14:20
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan
2020. jan. 5. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

ÍGY, hogyan lehet a discordon írni? (mellékelem fotót)

Én egész jól értek a discord-hoz, sok botot is állítottam már be, és használtam is. De ilyet még nem nagyon láttom, hogy valaki így írna.:

Egyszerű videovágó program?

Keresek olyan egyszerű videovágó programot amivel meglévő videot úgy tudok szétvágni mint zeneszerkesztőbe hogy a sávba egyszerűen kijelölöm és del gombbal törlöm és megmarad a kellő rész és akkor azt tudom lementeni.(nem kell nekem semmi más bonyolult effektelés meg...

Milyen program képes teljes képernyővel mutatni a filmet?

nem ugy értem hogy ki lehet rakni és fekete csík lesz alatta és fölötte hanem tényleg teljes

Win7 indítás fekete képernyővel?

Bekapcsoláskor a win7 logónál nem megy tovább a rendszer. Amikor a win= logónak kellene összeállnia akkor semmi sem történik.. Mi lehet a gond?

Viber program kompatibilis Symbian rendszerhez? Belehet ebben a rendszereben állítani, hogy folyamatosan Wifin legyen (sötét képernyővel is)?

Mamámnak vennék egy Nokiát. Szívem szerint Androidosat vennék neki, de azt nem ismeri. Hamarosan költözünk tesommal külföldre. Ezen keresztül szeretnék kommunikálni mert a hívás elég drága.

Xbox alkalmazás win 10-en nem tud felvenni?

Se a klipp, se a normál felvétel nem működik, mi lehet a probléma? addig működött de 3 hete már nem. játékba és játékon kivül sem, ha rányomok azt irja hiba probálja meg később

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!