Tudtok olyan képernyő felvétel keszitot androidos telefonra (Huawei p smart z) ami semmilyen formában nem jelenik meg a képernyőn? Max a felső értesítés sávban?
Figyelt kérdés
2020. márc. 16. 18:19
1/2 anonim 

válasza:

válasza:Nekem a Huvelyen p10 gyárilag van. Értesítő sáv,képernyőkép.
2/2 A kérdező kommentje:
Első: köszönöm de nekem látszik sajnos
2020. márc. 17. 07:34
Kapcsolódó kérdések:
Egyetemi felvételi?
Holnap (2016.07.26.) derülnek ki a felsőoktatási ponthatárok. Aznap akkor SMS-be megìrják, hogy felvettek-e? Vagy arra még várni kell? Válaszokat köszönöm!
Azoknank akiket felvettek fősulira/egyetemre küldenek majd értesítést postai úton?
És ha igen akkor mikor? Azokat is értesítik valamilyen módon akik nem jutottak be sehová, vagy hogy szokott ez lenni?
Kapott már valaki értesítést óvodai felvételről Debrecenben?
Tudom, hogy március 10-ig van a határideje az óvodavezetőknek a döntésre, csak kíváncsi vagyok, hogy van-e már valaki, aki kapott értesítést.
Mikor tudom meg hogy felvettek e a kollégiumba?
Tudom, hogy 28. a határidő, de hamarabb értesítenek vagy úgy mint a ponthatárokat utolsó nap egyszerre mindenkit?
Szentendrei anyukák! Mikor derül ki, hogy felvették-e szeptembertől a gyereket óvodába?
Hogyan értesítenek/értesítettek?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!