Képernyő felvevő program?

válasza:

válasza:Ha Nvidia kártyád van, ott a Shadowplay
Ha AMD kártyád van, akkor Radeon Relive
Kapcsolódó kérdések:
Képernyő hanggal. Bandicam pl jó lenne?(a proci gyengécske C2D E8400)Ezt próbáltam, működött is, csak akadozott lejátszás+felvétel mellett már.
Jövőhéten lenne egy előadásom, amit skype-on tartanak, de sajnos a munkám miatt nem tudom élőben hallgatni, ezért megkérném a páromat, hogy vegye fel, amit én késöbb visszahalgatnám. Erre keresnék egy programot, ami képes a hangot és a képet is rögzíteni.
Olyan kellene, ami a külső hangokat nem veszi fel. Tehát a mikrofonom nem használja. Csak a telefon "belső" hangját + képernyőt kellene felvennie.
Milyen ingyenes képernyőfelvevő programot tudnátok ajánlani?
Olyan programot keresek, ami felveszi ami a képernyőn történik. Pl: ha lejátszok egy filmet akkor azt rögzítse az elindított program mp4-be. Képernyőn semmi ne látszódon a programból, tehát full képernyőn film és program háttérbe dolgozik.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!