Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van e esetleg olyan program...

Van e esetleg olyan program amivel más telefont tudok ìrányitani és belelatok a tejelefonba: viber mesenger galéria névjegy sms ek stb.. Anélkül hogy a másik telefon tulaja észrevenni?

Figyelt kérdés
A 12 éves fiam ellenőrzése volb cél mertbaz utóbbi időkben nagyon furcsacsnekunk a viseljedese
2022. okt. 16. 05:33
 1/1 anonim ***** válasza:
90%

Van ilyen: [link]

De egy, remélem a fiad helyesírása jobb lesz, mint a tied. Kettő, miért nem inkább a gyerekkel foglalkozol, minek egyáltalán neki okostelefon ennyi idősen? Le kéne ülni vele beszélgetni, nem gondolod?

2022. okt. 16. 05:48

További kérdések:

Mennyire fut jól az Affinity program linuxon?

Sziasztok! A kérdés magért beszél. Megéri lecserélni a Gimp, InkScape, Scribus programot linuxon erre a professzionális programra? Mennyire futtatható hibamentesen? Illetve ti konkrétan milyen módszert használtok hozzá? Gondolom nem simán wine...

Gemini AI-nál más is tapaztalta ezt a bosszantó memória resetet?

A Geminivel már hónapok óta beszélgetek ugyanazon a chat szálon. Ez azért volt így optimális, mert ismerete előzményeket, engem, nem kellett minden részletet újra elmagyaráznom neki. Ez így ment már egy ideje teljesen jó, még tegnap délelőt is. Aztán valami történt és...

Miért nem jegyzi meg a Krita, hogy milyen hangfile-t használok?

Animációhoz importáltam egy hangfile-t és eddig remekül működött, de most akárhányszor megnyitom, mindig újra fel kell töltenem a hangfile-t. Kipróbáltam, hogy feltöltöm, elmentem az animációt, majd becsukom és újra megnyitom. Eltűnik a hangfile és újra be kell raknom.

Linux telepítés: preseed használata helyett a lehető legtöbb opció boot paraméterként átadása jó ötlet?

Saját installer iso image készítése, a telepítő által feltett, legtöbb kérdés megválaszolása boot paraméterek segítségével preseed fájl helyett, ez mennyire elterjedt, jó, üzembiztos megoldás, vagy éppen nem elegáns módszer? Úgy tudom a boot-paraméter-limit valahol...

Vidstore típusú videókat milyen programmal lehet letölteni?

Természetesen itt most a no copyrightosokra gondolok, mielőtt még valaki jelentené a kérdést.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!