Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 11 lassú?

Windows 11 lassú?

Figyelt kérdés
Eddig win 10 pro-m volt, nemrég váltottam 11 pro-ra mert egy erős lapotpot vettem. Mióta megvan csak a gond van vele. A fele ilyen erős pc-men gond nélkül futó appok most kifagynak, lassúak sőt maga rendszer is lassú. Pl: iso file mountolásnál a total commander vagy 1 percig gondolkozik. vlc playert-el elindítok egy videót első 1 mp-ben nincs hang. nektek mi a véleményetek a win 11-ről? Tapasztalt más is problémát vele? Jogtiszta szoftver

márc. 1. 22:26
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

Nem lassú.

Pagefilet korlátozd fix 2GB ra.

márc. 1. 23:11
 2/9 A kérdező kommentje:
marmint google chrome-ban?
márc. 1. 23:17
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem. Ceges gepen most volt upgrade, ugyanolyan mint volt, nem is igazan erdekel mitol lett jobb nekem igy, hatranyat nem latom egyelore.
márc. 2. 00:11
 4/9 A kérdező kommentje:
nem ertem hogy mirol beszelsz. most “ugyan olyan mint volt”, vagy “jobb lett”?
márc. 2. 08:29
 5/9 anonim ***** válasza:
55%
Minden windows jobban zabálja a hardvert, mint az előző - gyakorlatilag a semmire, mert működni viszont rosszabbul működik.
márc. 2. 09:29
 6/9 anonim ***** válasza:
Mivel nem tapasztalok a hasznalataban elonyoket, ezert nem tudom de nem is igazan erdekel, mitol lett jobb igy *nekem*. Es nem lett rosszabb, pl lassabb se, tehat panaszom sincs. Igy ertheto a 3?
márc. 2. 15:33
 7/9 anonim ***** válasza:

Az milyen az az erős PC? Konkrét több adatok kellenének. Egyáltalán a géped hardwarei megegyezik és támogatják a Windows 11 rendszer gépigényeit?

Alaplap: TPM 2.0

CPU: 1ghz, 2 magos

4GB (lassú lehet a rendszer nagyon ha 4GB-os a gép)

64GB szabad hely

márc. 6. 07:58
 8/9 A kérdező kommentje:

Proci: AMD Ryzen 9 7945HX with Redeon Graphics 2.50 GHz

Ram: 32 Gb

Videókártya: NVIDIA GeForce RTX 4070 – 8Gb

márc. 6. 18:09
 9/9 anonim ***** válasza:
TPM hanyas verziós? Alaplap konfigjai?
márc. 13. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!